Haberler

Kestel Kır Lokantası ve Düğün Salonu Tamamlanıyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestel Mahallesi’nde yapımı devam eden Kır Lokantası ve Düğün Salonu’nda incelemelerde bulundu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestel Mahallesi'nde yapımı devam eden Kır Lokantası ve Düğün Salonu'nda incelemelerde bulundu.

Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde yapımı devam eden Kır Lokantası ve Düğün Salonu'nda çalışmalar sona geldi. Engelli kullanımına uygun olarak tasarlanan projede kafeterya ve açık alan bölümlerinde modern mimari malzemeler kullanıldı. Kestel Kır Lokantası ve Düğün Salonu ayrıca bin kişilik çok amaçlı salonu ile farklı toplantı ve organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek. Kestel Mahallesi ve civar mahallelerin sosyal alan ihtiyacını karşılayacak olan kır lokantası ve düğün salonunun 3 ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

Düğün Salonu'nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Çok yönlü olarak kullanılmasını hedeflediğimiz Kır Lokantası ve Düğün Salonu tamamlanmak üzere. 2016 yılının ilk aylarında halkımızın kullanımına açacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adem Murat Yücel Alanya Kestel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title