Haberler

Kestel Halkının Tek İsteği Hastane

Kestel'deki sanayi sitesi ile alakalı pürüzlerin giderildiğini belirten Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ilçedeki tek eksiğin kapsamlı bir hastane olduğunu dile getirdi.

Kestel'deki sanayi sitesi ile alakalı pürüzlerin giderildiğini belirten Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ilçedeki tek eksiğin kapsamlı bir hastane olduğunu dile getirdi.

Basın Bayramı kutlamaları çerçevesinde basın mensupları ile biraraya gelen Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Bursa'da 3 bin 500 esnafı tek çatı altında toplayacak olan Çataltepe Sanayi Sitesi ile ilgili sorulara cevap verdi. Şu anda 124 dükkan kullanır hale geldiğini belirten Acar, "Resmi ruhsattan dolayı daha önce bir takım sıkıntılar yaşanmıştı. Bu pürüzler giderildi ve önümüzdeki günlerde hak sahiplerine dükkanları verilecek. Onun dışında kalan 3 bin 376 dükkanın ise alt yapısı ile ilgili ihaleler yapıldı. Hafriyat çalışmalarının başlaması ile birlikte bize müracaat edenlere geri kalan dükkanlar da teslim edilecek. Proje kapsamında sanayi sitesi kullanıma başlandığında bağlantısı olan iki yol güzergahı da hizmete girecek" dedi.

"KESTEL'İN TEK EKSİĞİ HASTANE"

TOKİ Konutlarının ikinci etabının anahtar teslim töreninde konutları sakinlerinin açtığı 'Teknik Üniversite'nin Kestel'e kazandırılmasına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı ilçe halkı olarak teşekkür eder. Kestel'e kazandırılacak hastane için desteklerinizi bekleriz' yazılı bir pankarta değinen Acar, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın bu konuda kendilerine söz verdiğini söyledi. Kestel'de teknik üniversiteden sonra en büyük ihtiyaçlarının hastane olduğunu belirten Acar, "Bununla ilgili gereken girişimlerimiz oldu. Açılan pankarta Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın verdiği 'Kestel ile Gürsu arasına bir hastane yapamaz mısınız, diyorlar. Siz istersiniz de biz yapmaz mıyız? Bir isteyin, iki verelim' diye konuşması ile bize söz vermiş oldu. İnşallah Kestel'in girişine 150 yatak kapasiteli kapsamlı bir hastane yapılacağı gözü ile bakıyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Arınç Yener Acar Kestel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title