Haberler

Kesob'tan Çolakbayrakdar'a Ziyaret

Kayseri Esnaf Sanatkar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, Kocasinan Belediye Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Esnaf Sanatkar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç, Kocasinan Belediye Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kocasinan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, esnaf bir ailenin evladı olduğunu, boş zamanlarını, okul sonralarını ve yaz tatillerini esnaf babasının yanında çalışarak değerlendirdiğini vurgulayan Çolakbayrakdar, " Kayseri'nin sanayi ve ticaret karakteri genlerinde olan bir durumdur. Eski Sanayi Bölgesi'nin esnaf karakteri, organize sanayi bölgelerindeki sayısı bini aşan fabrikaları gün yüzüne getirmiştir. Kayseri, gelişmesinin, kalkınmasının ilk adımını sanayi esnafıyla atmıştır, sanayi esnafımız şehrin ayakları üstünde durmasında lokomotif güç olmuştur" dedi.

Başkan Bekir Yıldız'la başlayıp, Mustafa Çelik ile devam eden esnaf dostluğunu ve esnaf hizmetlerini devam ettirmek için her türlü gayreti göstereceklerinin altını çizen Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Şehrin genetiğindeki esnaf karakteri, Kocasinan'ın genetiğinde esnaf dostu belediye olarak yer almaktadır. Kocasinan'ın esnaf dostluğu devam edecek. Esnaf dostu olarak nam salmış Kocasinan Belediyesi, esnafın yanında olmaya devam edecek. Bu dostluk artarak devam edecek. Esnafımızla sırt sırta verip rahat, huzurlu, bereketli ve bol kazanç sağlayacak çalışma imkanı ve mekanları sunacağız. Kocasinan'ı büyütme hedefleri gerçekleştirmede esnaf siteleri her zaman önemli faktörlerimiz olacak. Esnaf sitelerinin büyük çoğunluğu bizim bölgemizde, bunların sayılarının artırılması, yenilerinin kazandırılması için çalışmalar yapıyoruz. Esnafın önünü açmak, onlara yeni ufuklar kazandırmak istiyoruz. Esnafın gelişimi ve büyümesi istihdamı artıracak, yeni iş imkanları oluşturacak, ekonomiyi büyütecek."

Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür eden Ahmet Övüç de "Ülkemize, şehrimize ve insanımıza katkı sağlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Geleceğin sanayicilerini yetiştireceğiz. Desteklerinizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Övüç, Çolakbayrakdar'a el işlemeli bakır ibriği hediye etti. Ziyarette Övüç'e bazı oda başkanları da eşlik etti.

Kaynak: AA / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title