Haberler

Kesob Başkanı Ahmet Övüç'ten 23 Nisan Mesajı

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Övüç, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. yılını ve Ulu Önder Atatürk'ün, Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:

"Milli mücadeleye önderlik eden bir ruh ile 23 Nisan 1920'de kurulan ve kuruluşunun 96. yılını kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi bugünde aynı inanç ve kararlılıkla demokratik parlamenter sistemimizi devam ettirmek ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyabilmek için çalışmaktadır. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın milli bilinçle yetişmesi için bu bayram günleri önemli bir vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadelede emeği geçenleri rahmetle anar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutlarım." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan Türkiye Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title