Haberler

Keskin, Yıldız, Parlamentoya Gidecektir

MHP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, ESOB Başkanı Şevket Keskin'i makamında ziyaret etti. Keskin, milletvekili adaylığının hayırlı olmasını diyerek, "Parlamentoya gideceğinize yürekten inanıyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya birinci sıra Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız, Esnaf Sanatkarlar Odalar Birlik Başkanı (ESOB) Şevket Keskin'i ziyaret etti. ESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya'daki tüm esnaf sanatkarlar başkanı ve Malatya siyasetinin de duayenlerinden olduğunu belirten Yıldız, Malatya siyasetini de çok iyi bilen bir kişi olduğunu kaydetti. ESOB Başkanı Şevket Keskin'in Malatya'daki en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi olduğunu anımsatan Yıldız, Keskin'in büyük bir topluluğa hitap ettiğini belirterek, "Ve çok önemli bir topluluğa hitap ediyor. Bu nedenle başkanımı ziyaret ettiğimde tüm arkadaşları da ziyaret etmiş oluyoruz. Önce bir başkanımla ziyaret etmeye başlayalım, ondan sonra da tüm esnaflarımızı ziyaret edip hem hal hatırlarını soracağız hem de esnafımıza, çiftçimize, memurumuza neler yapacağımızı anlatacağız. Bu anlamda başladığımız bu yolda Milliyetçi Hareket Partisi'nin Malatya'da artık söz ve gücü hissedilir bir durma geldiğini görüyoruz. Malatya'da Allah'tan bir şey olmazsa birinci parti olma hedefimiz var. Bu hedef içinde elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceğiz. Malatyalı hemşehrilerimiz ne kadar takdir ederlerse o kadar milletvekili adayımız meclise gidecek. Bizim hedefimiz Malatya'da birinci parti olmaktır. Bu nedenle de çalışmalarımız başladı, bundan sonra da yoğun bir şekilde devam edecektir. İnşallah 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler hem Malatya'ya hem de Türkiye'ye hem de partimize hayırlı olur" diye konuştu.

KESKİN: "İNSANLARIN GÖNLÜNÜ ALIRSANIZ BAŞARILI OLURSUNUZ"

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise, MHP Malatya birinci sıra Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başladı. Avukat Arif Yıldız'ı siyasetçi olarak yıllardır tanıdıklarını hatırlatan Keskin, şunları kaydetti:

"Sizler de Malatya'ya yıllarca hizmet ettiniz, Malatya'nın sorunlarını çok iyi bilen ve çok iyi analiz eden bir arkadaşımızsınız. Ben ilk olarak Cenabı Allah hakkınızda ne hayırlısıysa onu hayırlı etmesini diliyorum. Tabi ki hizmet etmede siyaset bu yolların başında gelir. Siyasetin sermayesi de insandır. İnsanların eğer gönlünü alır ve kabul ettirseniz, başarılı olursunuz. İnsanlar sadece bir güler yüz, bir merhaba bekliyor. İnsanların sorunlarına da eğilmektir. Siz bunu yıllarca da başarılı bir şekilde yaptınız."

"KESİNTİLER HUKUKA, AHLAK İLE BAĞDAŞMIYOR"

Doğru yapılan hizmete doğru, yanlış yapılan hizmete de yanlış yapılıyor diye söylediklerini belirten Keskin, bu durum bazı siyasetçilerin hoşuna bazı siyasetçilerin ise hoşuna gitmeyeceğini belirti. Keskin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama ben her zaman şunu söylerim. Esnafı kimseye kullandırmam, kullanmaya da hiç kimsenin hakkı da haddi de değildir. Eğer ben esnafların başındaysam, sorunlarını da dile getirmek boynumun borcudur. Malatya'daki esnaf ve sanatkarlar camiasına baktığı zaman yıllarca üzerinde durduğumuz ki inşallah parlamentoya giderseniz yüzde 15 destekleme primi adı altında esnaf ve sanatkarlardan haksız yere kesilen 25 yıldır prim ödeyen esnaf ve sanatkarların 600 ile 1000 lira arasında kesinti yapılması ne hukuka nede ahlakla bağdaşacak bir durum değildir. Çünkü senin verdiğin parayla benim geçinme zor olduğu için ikinci bir iş yapmalıyım. Ki diğer taraftan da vergiden muaf değilim ki diyesin ki arkadaş sen vergiden muafsın. Ben bir iş yeri açştığımda emekli de olsam aynı statü içinde vergi veriyorum. Burada bir haksızlık var. Bunu devamlı söylüyorum."

"PARLAMENTOYA GİDECEĞİNİZE YÜREKTEN İNANIYORUM"

"Parlamentoya gideceğinize yürekten inanıyorum" diyen Keskin, gitmeniz durumunda esnaf ve sanatkarlar camiasına ufak da olsa 50 bin liralık bir kredi temini bir yıl ödemeli bir yıl ödemesiz şeklinde verilmesi gerektiğini kaydetti. Keskin, sözlerini şöyle tamamladı:

"ÖDV ve KDV'siz bir kereye mahsus araç yenileme imkanı verilmelidir. Esnaflar toplumun temel taşı, bel kemiğidir. Seçimler bittikten sonra esnaflar unutuluyor. Esnafı unutmamak gerekiyor. Esnaf gerçekten ülkenin umudu, güneşidir. Şimdilik size fazla bir şey söylemiyoruz, ama seçildikten sonra milletvekilleri benim buraya gelmeye biraz tereddütle gelirler. Ama biz her zaman arkadaşız ve beraberiz. İyi zaman her zaman yanınızda olurum. Yanlış yaptığınız zaman da her zaman karşınızda olurum. Ki bugüne kadar da yapım ve çizgim budur. Çizgimde de sapmam. İnandığım, devlete ve millete hesap veriyorum. En önemlisi de Cenabı Allah'a hesap vereceğim. Yanlış yaptığımda da kusura bakmayın, yanlış yapmışım da derim." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Şevket Keskin Arif Yıldız Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title