Haberler

Keskin, "Lisanslı Depolama Zorunlu Olacak"

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ile birlikte referandum çalışmaları kapsamında Ziraat Odasına ziyaret gerçekleştirdi.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ziraat Odasında fındık sorununu ele aldı. Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk'ün konuşması ile başlayan programda Keskin, üreticilerin sorularına cevap verdi. Fındık fiyatındaki dalgalanmanın lisanslı depoculuğun kullanılmamasından kaynaklandığını belirten Keskin, "Fındığınızı emanete vermemelisiniz. Başbakan Yardımcılarımız Numan Kurtulmuş, Nurettin Canikli, Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir ve fındık üreticilerinin olduğu illerin milletvekilleri toplantı yaparak fındık konusunu ele aldılar. Lisanslı Depoculuk zorunlu hale gelecek. Böylece fındık alan tüccar da artık sizin istediğiniz fiyatlara gelmek zorunda kalacak" ifadelerinde bulundu.

"Ben de köylü çocuğuyum" diyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, çiftçinin, üreticinin halinden anladıklarını bunu da 15 yıldır iktidarda olan AK Partinin yaptığı hizmetlere bakılması ile anlaşılacağını belirtti. Mustafa Kemal Atatürk'ün köylü milletin efendisidir sözünü hatırlatan Keskin, insanların köylüye ve toprağa ihtiyacı olduğunu belirtti.

Öte yandan FETÖ terör örgütü üyesi firmaların fındık üreticisini mağdur edilmesi ve sorunun çözüme kavuşturulması istenirken Keskin, "Devlet FETÖ terör örgütü firmaların mallarını satarak üreticinin paralarını ödeyecek" dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin Ziraat Odası üyelerinin sorunlarının ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı. Keskin, "Türkiye'nin prangalarından kurtulması için başlatılan bu mücadelenin Abdülhamit Han zamanında başladı, Atatürk'ün Cumhuriyet'i armağan etmesinden sonra bugünlere kadar gelindi. Avrupa, bizim güçlenmemizi istemiyor. Gezi olaylarından, 17-25 Aralık son olarak da 15 Temmuz darbesi ile ülkemizi eski günlere döndürmek istediler ancak bu millet buna izin vermedi. 16 Nisandan sonra da daha hızlı bir ivme ile kalkınıp güçleneceğiz" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Öztürk AK Parti Düzce Politika Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title