Haberler

Keskin'de İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Keskin ilçesinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline, iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim verildi.

Keskin ilçesinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline, iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim verildi.

Müdürlüğün konferans salonunda düzenlenen seminerde, iş güvenliği uzmanları Bilge Akbıyık, Hicret Günay ve Zekeriya Ekici tarafından, kişisel koruyucu donanım kullanımı, elektrik çarpmasından korunma, eldiven kullanımı, patlama ve yangından korunma ve ekipman kullanımı konularında katılımcılara çeşitli bilgiler verildi.

Kırıkkale Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, kurumsal başarı için bu tür eğitimlerin önemli olduğunu belirtti.

Kırbaş, şunları söyledi:

"Verimliliği artıracak olan eğitimleri önemsiyoruz. Bu kapsamda bir zorunluluk olan Avrupa Birliği mevzuatları çerçevesinde il ve ilçelerde çalışan kurum personeline yönelik olarak iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimleri düzenledik. Güvenli iş yerleri ve sağlıklı iş ortamlarında riskleri en düşük seviyeye indirmek, acil durum eylem planları yapmak ve gerekli tüm tedbirleri önceden almak suretiyle personelin eğitimlerini bu kapsamda tamamlanmış olduk." - Kırıkkale

Kaynak: AA / Yerel

Recep Kırbaş Kırıkkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title