Haberler

Keşke Yapmasaydık!

Sanat Camiasının Ünlü İsimleri Bir Dönem Yaptıkları Bazı Hataları Şimdi Hatırlamak Bile İstemiyor

SANAT CAMİASININ ÜNLÜ İSİMLERİ BİR DÖNEM YAPTIKLARI BAZI HATALARI ŞİMDİ HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYOR

Evlilliği yüzünden pişmanlık duyan mı dersiniz, geçmişte hata yaparak sevdiklerinin kalplerini kırdığı için her gün 'keşke' diyen mi... Hafta Sonu dergisi ünlülerin en büyük pişmanlıklarını derledi.

HÜLYA AVŞAR

Genelde yaşadıklarının her zaman kendi tercihi olduğunu belirten ve bunun altını çizen Hülya Avşar, bir konuda geri adım atıyor. O konu da, 20 yıl önce yaşadığı Tanju Çolak ile yaşadığı aşk. Avşar, bu konu açılınca yakın dostlarına "Çok gençtim ve hata yaptım. Bugünkü aklım olsa asla öyle bir ilişkiye girmezdim" diyor.

YILDIZ TİLBE

1990'da Sezen Aksu'nun İzmir'de bir gece kulübünde dinleyip elinden tuttuğu Yıldız Tilbe, daha sonra onun vokalisti olmuştu. Aksu'nun evinde Uzay Heparı ile birlikte olunca sanatçı tarafından kovulan Tilbe, o olayı şöyle değerlendiriyor: "Fena halde sarhoştum ve yaptığım büyük bir hataydı."

YASEMİN ERGENE

'Doktorlar' dizisinde izlediğimiz Yasemin Ergene, bir erkek dergisine zamanında erotik pozlar vermişti. 'Aşk Oyunu' dizisinde oynamaya başlayınca verdiği röportajların birinde Ergene şu açıklamayı yapmıştı: "Kamera önünde asla cüretkar rollerde oynamam. O erotik pozlar çok başımı ağrıttı, ailemi üzdü. O pozlardan büyük pişmanlık duyuyorum."

ÇAĞLA ŞİKEL

Manken Çağla Şıkel, Yeşim Palandüz ve Sennur Şafak'ın Akmerkez Residence'taki bir dairede, üç iş adamına özel defile yapması büyük tartışmalar yaratmıştı. Şıkel'in şovmen Beyaz'la devam eden birlikteliği de bu olayın ardından sona ermişti. Yıllar sonra Şıkel, böyle bir defilede yer aldığı için büyük pişmanlık duyduğunu açıkladı. Çağla'nın, o zamanlar Yüksel Ak ile evli olduğu Şenol İpek'e "Tostumu yedim, seni bekliyorum" mesajı da uzun süre gündemi meşgul etmişti.

TÜRKAN ŞORAY

Türkan Şoray, sinemaya başladığı ilk yıllarda bir gazeteciye çok özel pozlar vermişti. Bu pozlar sonraki yıllarda sanatçının başının sık sık ağrımasına neden oldu. Çünkü o pozlar yıllar yılı gazete ve dergi sayfalarında yer aldı. Sinemanın Sultan'ı o çok özel pozlardan büyük bir bölümünü toplatmayı başarmıştı.

KADİR İNANIR

Sinemanın usta oyuncusu Kadir İnanır yeri geldiğinde, "Oyunculuğa ilk başladığım yıllarda, meslekte büyük bir mücadele verirken kendi özel hayatımda yürütemediğim birkaç ilişkim oldu. Bunlar hataydı" diye hayıflanır. İnanır'ın, bir zamanlar bir dizi setinde rol aldığı Buket Saygı'ya gönderdiği 'motivasyon' mesajı da, hiç unutulmadı...

EBRU ŞALLI

Annesinin tüm karşı çıkışlarına rağmen, yıllar önce göğüslerine silikon taktırdığını söyleyen fotomodel Ebru Şallı, pişmanlığını şöyle dile getirmişti: "Silikonlardan büyük bir rahatsızlık duydum. Sonra da çıkarttırdım ve rahatladım. Bu büyük bir hataydı."

İBRAHİM TATLISES

Çeyrek asır önce kokain kullandığını bir şov programında dile getiren İbrahim Tatlıses, bundan büyük pişmanlık duyduğunu belirterek gençlere şu mesajı vermişti: "Gençler, sigaradan, alkolden ve özellikle de uyuşturucudan uzak durmalı. Uyuşturucu inanılmaz kötü bir şey. İnsanın hayatını allak bullak ediyor."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title