Haberler

Tunceli'de KESK Üyelerinden İş Bırakma Eylemi

Güncelleme:

Tunceli'de, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu üyeleri, terör örgütü IŞİD'in Kobani'ye saldırılarını protesto için iş bırakma eylemi yaptı.

Tunceli'de, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) üyeleri, terör örgütü IŞİD'in Kobani'ye (Ayn el Arap) saldırılarını protesto için iş bırakma eylemi yaptı.

Moğultay Mahallesi Sanat Sokağı'nda bir araya gelen KESK üyeleri, Cumhuriyet Caddesi güzergahından Belediye Yeraltı Çarşısı'na kadar yürüdü. Grup adına açıklama yapan Eğitim-Sen Tunceli Şube Başkanı Hasan Ölgün, "IŞİD katilleri, bugün Ortadoğu'yu cehenneme çevirmiştir, kadınlara her türlü zulümleri yapmaktadır. Vahşetin her türlüsünü sergileyen bu katil sürüsü, bugün Kürtlerin onurlu mücadelesine çarpmıştır. Hiçbir güç, Kürtleri bu kararlı mücadelesinden geri adım attıramayacaktır. Dersim, Kobani'yle birliktedir. Bu zulüm, herkesin yüreğini yakıyor. Emekçiler her zaman ezilenlerden yana olduğunu göstermek için bugün grevdedir" diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı. - Tunceli

Kaynak: AA / Yerel

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu Tunceli Kobani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

blesuk:

Tam komedi. . . Niye kobaniye gitmiyorsunuz? Terör örgütü Işide karşı Tunceli de yan gelip yatarak mücadele edilmez. . Siz işe gitmeyerek Tunceli halkını cezalandırıyorsunuz. . Işide karşı böyle mücadele olmaz. . İstifa edip kobaniye gideceksiniz ve savaşacaksınız. . Tunceli de yat işe gitme . . . Böyle yapmakla ışide hiç birşey olmaz. . Işid bahane yan gelip yatmak şahane. . Tabi siz işe gitmesenizde size kimse bir şey demiyor, görevden almıyor, arkanızda akp var sırtınız yere gelmez. . Kahvede pişti oynayın.

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

Kesk dediğiniz örgüt pkk nın arka bahçesi. . Kesk aynı zamanda akp den torpilli. . Keskli öğretmen, memur, doktor, işe gitmez her gün eylem yapar, ama meslekten atılmaz. . Oh ne güzel keskli olmak. . Maaş al yan gel yat, göreve gitme. . . Sanki dokunulmazlğı var. . Tek çözüm Tunceli den bütün keskllileri sürmek. . Yoksa halkımız daha çok çile çeker. . Doktor işine gitmez, öğretmen işine gitmez hep eylem eylem. . . varsa yoksa eylem. . . . çatı akar eylem. . güvercin cama konar eylem. . merdivenin sıvası gitse eylem. . .

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title