Haberler

Keşir, Stk'larla Temas İçinde Olmamıza Fırsat Verin

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, Sivil Toplum Kuruluşları Kadın Başkanları ile TSO Toplantı Salonunda bir araya geldi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, Sivil Toplum Kuruluşları Kadın Başkanları ile TSO Toplantı Salonunda bir araya geldi.

AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, DTSO Meclis Üyesi Sibel Tuncer'in ev sahipliği yaptığı Kadın Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. DTSO Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, kadın temsilciler, üyesi oldukları STK'ları ve çalışma alanları hakkında bilgiler verdi. AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, 30 yıldır STK'ların içinde ve şu anda masanın öbür tarafında olduğunu kaydederek, "Burada birçok STK üyemizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu Düzce'nin zenginliğinin bir göstergesidir. STK'larda 30 yılımı tamamladım. Bu toplantının burada kalmasını istemiyorum. İhtisas alanlarına göre toplantı ve çalıştaylar yapabiliriz. Eğer Düzce için katma değer üretebileceksek bunu birlikte yapacağız. Farklı başlıklar altında çalışmalar yapabiliriz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında 150'den fazla toplantı gerçekleştirdiğini kaydeden Keşir, "Sorunlarımızın üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Siyasette toplumla ilişkide olmak için STK'larla işbirliği yapmak zorundasınız. Sizlerle temas içinde olmamıza fırsat vermenizi istiyoruz" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşe Keşir Ak Parti Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title