Haberler

Kesimoğlu, Karaumur Esnafı İle Buluştu

Güncelleme:

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu, Karaumur Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Kırklareli'nde hizmet veren bir işletmede esnaflar ile kahvaltıda bir araya gelen Kesimoğlu, Karaumur Caddesi'nin geleceği ile alakalı fikir alışverişinde bulundu.

Karaumur Caddesi'nin trafiğe açılması veya açılmaması konusunda esnafların görüşlerine başvuran Kesimoğlu, ortak aklı kullanarak Karaumur Caddesi için yapılması gerekenler konusunda adım atacaklarını söyledi.

Yapılan kahvaltıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet S. Kesimoğlu, daha önce de söylediği gibi Kırklareli'ni ortak akılla yöneteceklerini belirterek '' Bu toplantıda, ortak akılla bu kenti yöneteceğimizin bir anlayışıdır. Uzun bir zamandır, siz Karaumur esnafı arkadaşlarımız olarak caddenizin durumu hakkında çeşitli görüşler bildiriyorsunuz. Bazı esnaf arkadaşlarımız caddenin açılması yönünde görüş bildirdi, kimi arkadaşlarımız ise kapalı kalması yönünde görüş bildirdiler. Ben ifade ettiğim gibi bu kararı verecek kişi değilim. Ortak aklı kullanarak caddenin geleceği konusunda birlikte karar vereceğiz. Siz ne derseniz, biz arkadaşlarımız ile onu gerçekleştireceğiz. Bugün ki toplantıda biz herhangi bir fikri size empoze etme durumunda değiliz. Kapalı kalma konusunda görüş belirten arkadaşlarımız veya açılması yönünde istekli olan arkadaşlarımız nedenleri ve niçinleri ile birlikte fikirlerini ortaya koymaları gerekir. Bu konuyu tartışacağız fikir birliğine varacağız ve caddenin geleceğini hep birlikte düzenleyeceğiz'' diye konuştu.

Toplantıda, esnaflar çeşitli görüşler bildirirken Kesimoğlu, gelen talepleri dikkatlice dinleyerek notlar aldı. Kesimoğlu, önümüzdeki günlerde esnaflar ile tekrar bir araya geleceklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

kırklareli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title