Haberler

Kesimoğlu'' Bizim Duruşumuz Asla Devlete Karşı Değil''

Güncelleme:

Vali Konağı karşısına yapılmak istenen 7. Kaide ise Kırklareli Valiliği tarafından Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine verildiği iddia edilen talimat ile durdurulmuştu.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, hukuka aykırı ve hukuksuz olduğunu belirttiği uygulama için yasal yollara başvuracağını belirtti.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaşanan bu süreç içerisinde bir çok destek telefonu aldıklarını belirtirken, Cumartesi günü saat 18:00'da İstasyon Caddesi'nde Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin ve çok sayıda milletvekilinin de bulunacağı bir toplantı gerçekleştireceklerini belirtti.

ATATÜRK'ÜN İSMİNE VE ESERLERİNE SAHİP ÇIKMAK ADINA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ…

Atatürk'ün ismine ve eserlerine sahip çıkmak adına Cumartesi günü İstasyon Caddesi'nde toplanacaklarını belirten Kesimoğlu'' Yaşadığımız bu üzücü süreç sonrası bir çok kesim tarafından destek telefonları aldım. Bizim haklı olduğumuzu ve haksızlığa, hukuksuzluğa karşı dik duruşumun sürmesi gerektiğini belirttiler. Bizler Atatürk'ün ismine ve eserlerine sahip çıkmak adına mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz, Cumartesi günü saat 18:00'da da Yalova Milletvekilimiz Muharrem İnce'nin yanı sıra çok sayıda milletvekilimizin desteği ile İstasyon Caddesi'nde toplanacağız. Burada demokratik tepkimizi dile getireceğiz. Atatürk'çü, Cumhuriyet'çi, hukuk devletine sahip çıkma anlayışında olan vatandaşlarımızı ve sivil toplum örgütlerini birlikte olmaya davet ediyorum'' dedi.

BİZİM DURUŞUMUZ ASLA DEVLETE KARŞI DEĞİL…

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bazı kesimler tarafından verdikleri mücadelenin çarptırılmaya çalışıldığını ifade ederek '' ''Devletle millet karşı karşıya getirmeye çalışılıyor'' diye gerçekleri çarptırmaya çalışan malum medya grubu mensupları var. Bizim duruşumuz asla ve asla devlete karşı olamaz'' diye konuştu.

BEN, DEVLETİMİZE YILLARCA HİZMET VEREN BİR BABANIN EVLADIYIM…

Kendisinin, yıllarca devlete hizmet eden bir babanın evladı olduğunun altını çizen Kesimoğlu'' Ben devlet memuru olarak yıllarca bu devlete hizmet eden bir babanın evladıyım. Ben, devlet terbiyesi ile büyüdüm. Siyasal bilgiler Fakültesi'nde ve üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nde devlete sahip çıkma anlayışıyla okudum ve görev yaptım'' ifadelerini kullandı.

DURUŞUMUZ, POLİS DEVLETİ ANLAYIŞI İLE KANUNSUZ EMİR VEREN DEVLET GÖREVLİLERİNE KARŞIDIR…

Verdikleri mücadelenin devlete karşı olmadığını yenileyen Kesimoğlu'' Bizim karşı duruşumuz tekrar söylüyorum devlete değildir. Bizim karşı duruşumuz devletçilik anlayışını istismar eden, hukuk devletini reddeden, polis devleti anlayışı ile kanunsuz emir veren ve Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün fotoğraflarına dahi tahammül edemeyen devlet görevlilerinedir''

SORUNU ÇÖZMEK İÇİN ÇABA GÖSTERDİK, ANCAK NE TELEFONLARIMIZ AÇILDI NEDE GERİYE DÖNÜŞ YAPILDI…

Yaşadıkları sürecin başından bu yana sürekli olarak yapıcı davrandıklarına vurgu yapan Kesimoğlu, aynı karşılığı bulamadıklarını belirterek'' Bu konudaki hassasiyetimizi çalışmalarımızın başından beri korumaya özen gösteriyoruz. İlin Valisini ben, milletvekili arkadaşım Turgut Dibek, İl Başkanım Recep Zengin telefon ile aradık. Ne telefonumuz açıldı, nede geriye dönüş yapıldı. Krizi sürdüren biz değiliz, biz çözümün bir parçası olmak istiyoruz. Ama karşımızdaki anlayış, üzüm yeme değil bağcıyı dövme anlayışına sahip. Biz vakur duruşumuzu, haklı ve kararlı tutumumuzu sürdürmeye devam edeceğiz'' diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Mustafa Kemal Atatürk Kırklareli Yalova Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title