Haberler

    Kesha: Tecavüze Uğramadığım Yalan

    Güncelleme:

    3 ay önce açtığı tecavüz davasını kaybeden pop yıldızı Kesha, "Tecavüze uğramadığım yalan. Bir canavar için yalan söyleyeceğime kariyerimi yakmayı tercih ederim" dedi.

    Yaklaşık bir ay önce Dr. Luke'a karşı açtığı tecavüz davasını kaybeden Kesha'nın yaşadığı olaylar hala hem hayranları hem de olayı takip edenler tarafından ilgiyle izleniyor.

    YENİ AÇIKLAMALAR ÖZÜR NİTELİĞİNDE

    Kesha'nın kariyeri boyunca hem duygusal hem de cinsel açıdan kendisini sömürdüğünü iddia ettiği Dr. Luke hakkında, hali hazırda süren bir hukuk mücadelesi bulunuyor. Ancak Kesha'nın yaptığı yeni açıklamalar, bir anlamda itiraf, bir anlamda hayranlarından özür niteliğinde.

    "KARİYERİMİ YAKMAYI TERCİH EDERİM"

    Kesha sosyal medyadan yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Yalan söylemem karşılığında özgürlüğüm teklif edildi. Kapalı kapılar ardında bunlar oluyor. Halktan hiçbir zaman tecavüze uğramadığımı söylediğim için özür dilerim. Gerçeği geri almayacağım. Bir canavar için yalan söyleyeceğime kariyerimi yakmayı tercih ederim."

    Kesha yayınladığı mesajı yukarıdaki fotoğrafla birlikte paylaştı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Kesha Magazin Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title