Haberler

Keşfedilmeyen Hikayeler, Sanatseverleri Bekliyor!

Güncelleme:

Art50'nin "Anlatılmayan Hikayeler" sergisi; keşfedilmeyi bekleyen hikayeleri görünür kılıyor!

Sanata kesintisiz desteğini sürdüren TEB Özel Bankacılık'ın Etiler'deki binasında geçtiğimiz hafta ziyarete açılan sergide; 5 genç kadın sanatçının eserleri sanatseverleri bekliyor.

Köklü geçmişine yakışan özel seçimlerle kültür-sanata destek vermeyi sürdüren TEB Özel; sanatçıyı ve sanatını, müşterileriyle buluşturma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

TEB Özel, sanatçı, koleksiyoner ve sanatseverleri aynı çatı altında buluşturan çağdaş sanat platformu Art50'nin "Anlatılmayan Hikayeler" başlıklı resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Art50; TEB Özel tarafından desteklenen "Anlatılmayan Hikayeler" sergisiyle, koleksiyonunda yer alan eserleri bu kez birebir olarak sanat meraklılarıyla buluşturuyor.

Özellikle genç sanatçıları desteklemeyi hedefleyen TEB Özel'in Etiler'deki binasında, 10 Aralık Çarşamba günü açılan sergide; Art50 sanatçılarından Ayşegül Karakaş, Begüm Mütevellioğlu, Melike Kılıç, Lale Delibaş ve Güliz Baydemir'in eserleri yer alıyor. Sözlü ve yazınsal olarak anlatılmayan, ancak resmedilebilen hikayelere işaret eden "Anlatılmayan Hikayeler" sergisi; günlük hayatın temposunda gözden kaçan öyküleri, gerçekliğin baskısında unutulan masalları ve keşfedilmeyi bekleyen nice hikayeleri görünür kılmayı amaçlıyor. "Anlatılmayan Hikayeler"de; yükselen beş kadın sanatçının, her birinin kendine özgü tarzıyla saklı hikayeleri resmettiği eserleri sanatseverleri bekliyor.

"Anlatılmayan Hikayeler" sergisi; 31 Ocak 2015 tarihine kadar, hafta içi her gün çalışma saatleri içinde TEB Özel Etiler Binası'nda sanatseverlerin ziyaretine açık.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title