Haberler

Keşfedilmemiş Litvanya" Adlı Resim Sergisini Açılıyor

Litvanya Büyükelçiliği, 30 Temmuz 2015 tarihinde Türkiye’nin en gözde turistik merkezi ve Türkiye’nin ilk Litvanlar Derneği’ne sahip olan Alanya’da “Keşfedilmemiş Litvanya” adlı resim sergisini açıyor.

Litvanya Büyükelçiliği, 30 Temmuz 2015 tarihinde Türkiye'nin en gözde turistik merkezi ve Türkiye'nin ilk Litvanlar Derneği'ne sahip olan Alanya'da "Keşfedilmemiş Litvanya" adlı resim sergisini açıyor.

Litvanya Cumhuriyeti Büyükelçisi Audrius Brüzga, Alanya Kaymakamı Dr.Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından açılışı gerçekleştirilecek "Keşfedilmemiş Litvanya" isimli sergi, Litvanya'nın doğal güzelliklerini, ünlü Litvanyalı fotoğraf sanatçısı ve yayıncısı Marius Jovaisa'nın objektifinden anlatacak.

Marius Jovaisa'nın fotoğraf sergisinin, "Keşfedilmemiş Litvanya" projesi, Litvanları yeniden kendi ülkelerinin güzelliklerini keşfetmeye ve yabancıların Litvanya ile ilgili meraklarını uyandırmayı amaçladığı, Marius Jovaisa'nın fotoğraf sergisinin, ABD, Avustralya, Küba, Arjantin, Japonya, Fransa ve 30'dan fazla ülkede sergilendiği bildirildi. Toplam 11 dilde yayınlanan ve her dilde 100 binden fazla baskıya sahip olan "Keşfedilmemiş Litvanya" fotoğraf albümünün, Litvanya'yı şimdiye kadar en iyi anlatan fotoğraf albümü olma başarısını gösterdiği kaydedildi.

Açılışın Litvanya'nın en ünlü sembollerinden biri olan Gediminas Kalesi'ne, aynı dönemde yapılan ve görünüm olarak oldukça fazla benzerlik taşıyan tarihi Alanya Kızılkule'de yapılmasının, "Keşfedilmemiş Litvanya" sergisine ayrı bir değer kattığı da belirtilirken, serginin, 30 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunulacağı ve Türkiye'de, başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 12 şehirde sergilenmeye devam edeceği ifade edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Litvanya Cumhuriyeti Adem Murat Yücel Türkiye Alanya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title