Haberler

Keserli Cinayet Zanlısı, 24 Saatte Yakalandı

Kırıkkale'nin Karşıyaka Mahallesi'ndeki bir gecekonduda yalnız yaşayan 85 yaşındaki Ahmet Uzman'ı önceki akşam başına keserle vurarak öldürdüğü iddiasıyla, taşeron şirkete bağlı belediye park görevlisi 52 yaşıdaki Celil Mustafa Acun, cinayetten 24 saat sonra polis ekiplerince yakalandı.

Cinayet Kırıkkale'nin Karşıyaka Mahallesi, 2223'üncü Sokak'ta bulunan 12 numaralı bir gecekonduda önceki gün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Evde yalnız yaşayan ve hiç evlenmeyen Ahmet Uzman'ı gündüz göremeyen komşuları, kapısının da kapalı olması üzerine durumu polise haber verdi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri evde yaşlı adımın başının keserle parçalanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan inceleme sonrası, öldürülen Ahmet Uzman'ın cesedi önce Yüksek İhtisas Hastanesi morguna, ardından otopis için Ankara'ya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Masası ekipleri parmak izinden yola çıkarak katil zanlısına ulaştı. Eşinden boşanan ve daha önce çatıya çıkarak intihar girişimlerinde bulunduğu için kayıtlarda parmak izi bulunan zanlı Celil Mustafa Acun, Karşıyaka Mahallesi'ndeki evinde yakalanıp, gözaltına alındı. Aynı mahallede bulunan çocuk parkında dedektörle yapılan aramada cinayette kullanılan keser ile öldürülen Uzman'ın evinden alınmış av tüfeği toprağa gömülü olarak bulundu. İfadesinde "cinnet geçirdim" diyen Acun, çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, Delice Cezaevi'ne gönderildi.

Kimsesi bulunmayan Ahmet Uzman'ın cenazesi bugün Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından Yuva Mezarlığı'nda toprağa verildi. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mustafa Acun Karşıyaka Kırıkkale 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

gaz murat:

işallah senin kafanıda celo celal ezer

1
0
yanıtYanıtla
gaz murat:

Er geç hak eden cezasını bulur

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

uyduruk haber yapmayın

0
0
yanıtYanıtla
astsubaymeryem:

Gerizekalı gerçek olay ben orda oturuyom biliyorum uyduruk haber değil

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title