Haberler

Keşanspor Yönetimsiz Kaldı

Edirne Süper Amatör Küme takımlarından Keşanspor'un genel kurulunda yönetimine talip çıkmadı.1959 yılında kurulan ve 7 Ocak 2012'de takım kafilesini kampa taşıyan otobüsün Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde uçuruma yuvarlanması sonucu 2 oyuncusunu...

Edirne Süper Amatör Küme takımlarından Keşanspor'un genel kurulunda yönetimine talip çıkmadı.

1959 yılında kurulan ve 7 Ocak 2012'de takım kafilesini kampa taşıyan otobüsün Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde uçuruma yuvarlanması sonucu 2 oyuncusunu kaybeden Keşanspor, yönetime aday çıkmaması üzerine lige devam edememe tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Genel kurula kulübün 500 üyesinden sadece 28'i katıldı. Divan heyetinin seçiminin ardından yönetim, denetim ve hesap raporları okunarak ibra edildi. Raporların oylanmasından sonra yeni yönetim kurulu ile denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi maddesine geçildi. Ancak Keşanspor yönetimine aday çıkmadı. Bunun üzerine toplantı sona erdi.

KEŞANSPOR SAHİPSİZ KALDI

Kulübün eski başkanlarından Kubilay Alkan, kongreyle ilgili olarak, "Dernekler Masası, 45 gün süre içerisinde sulh hukuk mahkemesine dava açıp bu olayın kayyuma götürmesi süresi başladı. Şu anda Keşanspor sahipsiz. Bundan sonraki süreç idari makamların. Takımın lige katılmaması söz konusu. Takım yönetimsiz kaldı" dedi.

FOTOĞRAF - Edirne / Keşan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Korkuteli Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title