Haberler

Keşan Orman İşletme Müdürü Canbakkal Açıklaması

Güncelleme:

Keşan Orman İşletme Müdürü Sabahattin Canbakkal, sorumluluk bölgelerindeki 63 bin hektarlık orman alanını yangınlara karşı koruduklarını söyledi.

Canbakkal, Orman Genel Müdürlüğü'nün kuruluşunun 175'inci yıl dönümünde, orman yangınlarına dikkat çekmek için, yangın söndürme ekip araçlarının Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı önünden oluşturdukları konvoyla şehir içinden geçerek Abdül Şavur İlkokulu önüne kadar bir gösteri yaptıklarını belirtti.

Keşan ilçesinde de ormanların yok olmasında en büyük etken olan orman yangınlarına karşı halkın dikkatini çekmek istediklerini ifade eden Canbakkal, "Keşan Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında 63 bin hektarlık orman bulunuyor. Orman yangınlarına  karşı işletmemiz gerekli tedbirleri aldı. Şu anda 8 tane ormana ilk müdahale itfaiye, 3 arazöz,2 su ikmal aracı ve 80 personel ile yakında gelecek olan bir helikopterle  mücadeleye hazırız. Ormanlarımız  ekiplerimiz tarafından 24 saat korunuyor" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Cumhuriyet Mahallesi Keşan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title