Haberler

Keşan'a Osb Kurma Çalışmaları

Kaymakam Dınkırcı: "OSB ile ilgili etüt çalışmalarına başlandı"

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulmasıyla ilgili etüt çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Dınkırcı, yaptığı yazılı açıklamada, Paşayiğit Mahallesi sınırları içinde kurulacak OSB ile ilgili Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında görevli jeoloji mühendisi Özlem Küllük, peyzaj mimarı Mehmet Akif Çalışkan, Edirne Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Alagöz ve Keşan Mal Müdürü İsmail Hakkı Uras ile toplantı yaptıklarını belirtti.

OSB ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Dınkırcı, şunları kaydetti:

"Paşayiğit  Mahallesi yakınlarına kurulacak OSB için bin 808 dekar alan ayrıldı. OSB ile ilgili etüt çalışmalarına başlandı. OSB bölgemize ekonomik, sosyal ve kültürel alanda katkı sağlayacak. Her kurum üzerine düşen görevi fazlasıyla yaparak OSB'nin bir an önce hayata geçirilmesi sağlanacak. Yatırımcıların bölge ile ilgili yatırım planlamalarına şimdiden başlamalarını diliyoruz." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Paşayiğit Keşan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title