Haberler

    Kertenkele 59. Bölümde Kertenkele Sokrat'a Boyun Eğecek Mi?

    Heyecanlı gelişmelerin ve aksiyonlu dakikaların yanında romantik anların da bir an olsun eksik olmadığı Kertenkele yeni bölümüyle cumartesi akşamlarını renklemdirmeye devam ediyor. ATV ekranlarının beğenilen dizilerinden Kertenkele yeni bölüm fragmanı da dizide bu hafta da işlerin karışacağının sinyalini verdi. İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin yaşadıklarını konu edinen Kertenkele yeni bölümde Kertenkele, Sokrat'a karşı duruşunu değiştirmezken, Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı da bir türlü azalmayacak. Oyuncu kadrosunda Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Dilşad Şimşek, Mehtap Bayrı, Eda Özerkan, Duygu Yıldız, Serkan Kuru'nun yer aldığı Kertenkele yeni bölümüyle 2 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yer alacak.

    KERTENKELE 59. BÖLÜM ÖZETİ

    Kertenkele dizisinin yeni bölümünde uçuruma düşmeye ramak kala otobüsün içindeki herkes büyük bir mucize sayesinde kurtulur. Her şeye rağmen Kertenkele'nin Sokrat'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktur. Bu arada Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı had safhaya ulaşmıştır. Zehra, Bahar'ın gözünün Kertenkele'de olduğunu düşünmektedir. Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verir ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan eder. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, Kertenkele 59. bölümde antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktadır, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırlar, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktur.

    Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verir ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan eder. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktadır, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırlar, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktur.

    KERTENKELE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

    Gizem, Hicabi'yi baştan çıkarmak için ayağı incinmiş numarasına devam etmektedir fakat Hicabi bu durumu hiç umulmadık bir anda öğrenecektir. Zehra ise kendisini Şeyma'ya sevdirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Azmi, mahalleliyle birlikte oğlu Kara Kemal'e Melis'i istemek için malikaneye gelir.

    Fakat sonrasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır. Öte yandan Kara Kemal, yasadışı dövüş turnuvasında ilk maçına çıkacaktır. Melis'in hayatının tehlikede olmaması için Kara Kemal'in maçı kazanması gerekmektedir. Sokrat, Kertenkele ve çevresindeki herkesi ortadan kaldırmak için kusursuz bir plan tasarlamıştır. Kertenkele ve sevdikleri ölümle burun buruna gelirler. Üstelik hiç bir şeyden haberleri yoktur ve bu sefer Akıncı bile onlara yardım edebilecek durumda değildir.

    Gizem, Hicabi'yi baştan çıkarmak için ayağı incinmiş numarasına devam etmektedir fakat Hicabi bu durumu hiç umulmadık bir anda öğrenecektir. Zehra ise kendisini Şeyma'ya sevdirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Azmi, mahalleliyle birlikte oğlu Kara Kemal'e Melis'i istemek için malikaneye gelir. Fakat sonrasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır. Öte yandan Kara Kemal, yasadışı dövüş turnuvasında ilk maçına çıkacaktır. Melis'in hayatının tehlikede olmaması için Kara Kemal'in maçı kazanması gerekmektedir. Sokrat, Kertenkele ve çevresindeki herkesi ortadan kaldırmak için kusursuz bir plan tasarlamıştır. Kertenkele ve sevdikleri ölümle burun buruna gelirler. Üstelik hiç bir şeyden haberleri yoktur ve bu sefer Akıncı bile onlara yardım edebilecek durumda değildir.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Sera Tokdemir Kara Kemal Timur Acar İstanbul Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sacramento Kings Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Anneye fitre verilir mi? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title