Haberler

Kermeste Deve Satıldı

Bolu'da ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlenen kermeste, bir grup hayırsever, açık artırmayla satılan deveyi 57 bin liraya satın aldı.

Bolu'da ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlenen kermeste, bir grup hayırsever, açık artırmayla satılan deveyi 57 bin liraya satın aldı.

Karacasu Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği tarafından Karaçayır Mahallesi'nde düzenlenen kermeste, en çok ilgiyi "Mazlum" adlı deve gördü. Deve, 10 bin liradan açılan açık artırma sonucunda, 57 bin liraya satıldı.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, yaptığı konuşmada, derneğin yardım amaçlı faaliyetlerinden mutluluk duyduklarını söyledi. Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirten Davarcıoğlu, en güzel yatırımın, yeni neslin iyi bir eğitim alması için yapılabileceğini dile getirdi.

Karacasu Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Salih Kaya da 5 yıldır geleneksel olarak kermes düzenlediklerini belirterek, etkinliklerine destek olanlara teşekkür etti.

Deveyi satın alan Metin Yıldırım, Erhan Rıfat Göltekin, Orhan Gürsoy ve Armağan Çatladı ise ihtiyaç sahibi öğrencilere katkıda bulundukları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Hayırseverlerin kermese bağışladığı deve, kesildikten sonra eti pişirilerek vatandaşlara ikram edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Karacasu Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title