Haberler

Kerkük İlahi Grubu Sakaryalıları Büyüledi

Kerkük Türkmen İlahi Grubu, Ramazan etkinlikleri kapsamında Sakarya’da konser verdi.

Kerkük Türkmen İlahi Grubu, Ramazan etkinlikleri kapsamında Sakarya'da konser verdi. Grup söylediği ilahilerle Sakaryalılara manevi bir gece yaşattı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 23. Ramazan etkinlikleri kapsamında Sakaryapark Açık Hava Sahnesinde Sakaryalılarla buluşan Kerkük Türkmen İlahi Grubu, söyledikleri ilahilerle Sakaryalılara unutulmayacak bir gece yaşattı. Kerkük İlahi Grubu programına Kur'an tilavetiyle başladı. Okunan ilahiler ve ezgilere eşlik eden Sakaryalılar, duygu dolu zamanlar yaşadı.

Gecede konuşan Irak Türkmeneli İnsan Hakları Derneği Sakarya Şube Başkanı Dr. Eşref Kamil, "Ramazan ayı dolayısıyla Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte hep bir araya geldik. Amacımız Sakaryalı vatandaşlarımızla Türkmen kardeşlerimiz arasında güzel bir gönül bağının kurulmasıdır. Hedefimiz buradaki insanlara kendimizi, kültürümüzü en iyi şekilde tanıtmaktır. Bu vesileyle tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını kutluyorum" dedi.

Gece yapılan dua ile sona erdi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kerkük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title