Haberler

Kerimcan Durmaz 3 Adam'a Konuk Oluyor

Güncelleme:

Kerimcan Durmaz, TV8 ekranlarına konuk oluyor.

Kerimcan Durmaz 3 Adam'ın konuğu olacak. 3 Adam'ın bu haftaki konukları netleşti. Çarşamba akşamları ekrana gelen talk show programı 3 Adam'a sosyal medya fenomenlerinden paylaşımları rekorlar kıran Kerimcan Durmaz, TV8 ekranlarında yayınlanan 3 Adam programına konuk oluyor. İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç'un sunduğu 3 Adam, konuklarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. 3 Adam'a isminden çok bahsedilen Aleyna Tilki'de konuk olmuştu. Kerimcan Durmaz, aynı kanalda yakında başlayacak olan İşte Benim Stilim yarışmasında da jüri üyeliği yapacak. Gerek konukları, gerekse formatıyla hafta ortasına renk katan 3 Adam, bu sezon sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere şans veriyor.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

İlk olarak Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz, sosyal medya paylaşımları ve ünlülerle olan yakın ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor. Peki kısa sürede binlerce kişi tarafından sevilen, paylaşımları rekor kıran Kerimcan Durmaz kimdir? Sıra dışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile oldukça dikkat çeken Kerimcan Durmaz, 1994 yılında Balıkesir Erdek'te doğdu. Verdiği bir röportajda geleneksel bir aile büyüdüğü ve üç kardeş oldukları bilgisini veren sosyal medya fenomeni DJ'lik yapıyor ancak en büyük hayali tasarımcı olmak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eser Yenenler Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title