Haberler

Kereste ve İnşaat Malzemeleri Satılan İşyerinde Yangın

Kayseri'de, kereste ve inşaat malzemeleri satılan işyerinde, kavak ağaçlarının yüklü olduğu paletlerde yangın çıktı.

Kayseri'de, kereste ve inşaat malzemeleri satılan işyerinde, kavak ağaçlarının yüklü olduğu paletlerde yangın çıktı. İtfaiyenin 1,5 saatlik müdahalesi ile söndürülen yangında, keresteler ve inşaat malzemelerinin tamamı yandı.

Merkez Melikgazi ilçesi Erdek Caddesi Ambar Mahallesi'nde bulunan Aysu Kereste ve İnşaat Malzemeleri isimli işyerinde nedeni henüz belirlenemeyen nedenle kavak ağaçlarının bulunduğu paletlerde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını söndürmek için olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın 1,5 saatte kontrol altına alınabildi. Dumandan etkilenen itfaiye görevlilerine 112 Acil Servis ekipleri ambulansta müdahale etti. Fabrikanın yakınında bulunan Eser Apartmanı'ndaki vatandaşlar da polis ekipleri tarafından tahliye edildi. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangında, işyerinde bulunan kerestelerin ve inşaat malzemelerinin tamamı yandı. Yangının çıkış nedeninin yapılacak inceleme sonucu belirleneceği kaydedildi.

FOTOLU - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikgazi Kayseri Erdek 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title