Haberler

Küçük Çocuğun Kulağını Koparan Köpeğin Sahibi Bulundu

Güncelleme:

İzmir'de 3.5 yaşındaki Kerem Berat İşcan'a saldırıp sağ kulağı ve kafa derisinin bir bölümünü kopartan pitbull cinsi köpeğin sahibi Ş.G. polis tarafından yakalandı.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde dondurma almaya giden 3.5 yaşındaki Kerem Berat İşcan'a saldırıp sağ kulağı ve kafa derisinin bir bölümünü kopartan Arjantin Dogo pitbull cinsi köpeğin sahibi Ş.G. polis tarafından yakalandı.

DONDURMA ALMAYA GİDEN ÇOCUĞUN KULAĞINI KOPARDI

Yeşilyurt Sevgi Yolu'nda geçen 23 Temmuz'da meydana gelen olayda, Kerem Berat İşcan, arkadaşlarıyla evinin yakınındaki bakkala dondurma almaya gitti. Bu sırada Ş.G. de Arjantin Dogo cinsi köpeğini gezdirmeye çıkarttı. Kerem Berat İşcan'a, sahibinin elinden kurtulan köpek saldırdı. Çocuk çevrede bulunan vatandaşlar tarafından köpeğin ağzından alınıp kurtarıldı, ancak minik Kerem'in sağ kulağı ile kafa derisinin büyük bölümü koptu.

PROTEZ KULAK TAKILACAK

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan İşcan'ın kopan kulağı bulunamadığından, yerine dikilemedi. Minik Kerem İşcan'ın 15 gün sonra bir operasyon geçireceği, yapılacak olan bu ameliyatta kafa derisinin onarılacağı belirtilirken, 6 yaşına girmesini bekleyen plastik cerrahi uzmanlarının, yeni operasyonla Kerem'e protez kulak takacağı bildirildi.

POLİS KÖPEĞİN SAHİBİNİ YAKALADI

Olayın ardından, hakkında bir başka suçtan da arama kararı bulunduğu öğrenilen köpeğin sahibi Ş.G.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis, Ş.G.'yi, dün akşam yakaladı. Ş.G.'nin işlemlerin ardından adliyeye sevkedileceği belirtildi.

KÖPEK GÖZETİM ALTINDA TUTULUYOR

Bu arada olay günü belediye ekipleri tarafından gözetim altına alınan saldırgan köpeğin, kontrol altında tutulmaya devam edildiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabağlar Yeşilyurt Arjantin Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (19)

HÜMA:

KÖPEĞİ DE GÖZETİM ALTINA ALMIŞLAR BESLEYECEKLER, HAYVANSEVERLER KIZMASIN BU TÜR KÖPEKLERİN İMHA EDİLMESİ LAZIM

50
1
yanıtYanıtla
akıl:

saldırgan köpekleri besleyenleri hapis cezası verilmeli ne bu sahipsiz bir ülke halinde

32
1
yanıtYanıtla
İZMİRLİ İZZET:

YA BU ÇOCUĞUN KULAĞINI YERİNE GETİRECEKLER YADA KÖPEĞİN SAHİBİNİN KULAĞINI DA KOPARACAKLAR.

23
0
yanıtYanıtla
ÖMER MALATYA:

Ortalıkta köpeklerle dolanmak yasaklanmalı. Daha ciddi sonuçlar doğmaması açısından kontrol ve denetimler yapılmalı. Şehir merkezinde yırtıcı hayvan beslenemez, dolaştırılamaz.

20
2
yanıtYanıtla
gf:

pitbull besleyenler ezikdir komplexli insanlardır.

20
0
yanıtYanıtla
Cuneyt:

Sahibiyle beraber gebertin gitsin....

16
2
yanıtYanıtla
ŞEHİR İTLERİ:

YAHU ADALET Mİ BU ŞİMDİ. HİÇ SUÇU GÜNAHI OLMAYAN ÇOCUK, İT SURATLI BİR İNSANIN BESLEDİĞİ BİR İTİN SALDIRISINA UĞRUYOR VE ÖMÜR BOYU TAŞIYACAĞI BİR YARAYA MARUZ KALIYOR, YANİ SAKAT KALIYOR. NİYE? BİR KENDİNİ BİLMEZİN EGOSUNU TATMİN İÇİN. ŞİMDİ BU ÇOCUĞUN BABASI KÖPEĞİN SAHİBİNİ BULUP ALNININ ORTASINDAN VURSA HAKLIDIR. HEM BU TÜR İTLERE HEMDE SAHİPLERİNE ÇEKİP 14 LÜYÜ SAYIRACAKSIN. SEN AĞLAYACAĞINA O AĞLASIN! HAYVANSEVER GEÇİNEN BOŞBOĞAZLAR DA BU YORUMUN ALTINA LAGA LUGA YAPMASIN.

15
1
yanıtYanıtla
aaaa:

bence o köpeği iğne ile öldürün sahibinede 25 yıl hapis verin çünkü ona sorsanız hayvan hakları peki bu cocuğun hakları yokmu geri kalan ömründe bu yaralarla yaşayacak olan bu tatlı cocuk 20 40 yaş arasıda insanlara tatlı gelecekmi insan 20 30 yıl sonra sorun o cocuğa alın cevabı ö köpeğin sahibide ayne cezayı cekmeli

13
1
yanıtYanıtla
Hanife:

Köpeğini kontrol etmekten aciz ahmaklarla dolu sokaklar. Bir de korkanlara bakıp gülen psikopatlarla, ''bişey yapmaz o canıım'' diye konuşanları var ki, evlere şenlik. Bu tür olaylar meydana geldiğinde, köpeğin sahibine ömrü boyunca canını yakacak bir ceza vermek gerek.

14
0
yanıtYanıtla
imdat bilenMobil-ANDROID:

gebertin bu tehlkieli yarattiklari istemiyoruz daha kac kisiyi isiracak.

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title