Haberler

Kerem Gönlüm'ün İlk Maç Heyecanı

Galatasaray Liv Hospital’in yeni transferi Kerem Gönlüm, sarı-kırmızılı takımla çıkacağı ilk maç için heyecanlı olduğunu söyledi.

Galatasaray Liv Hospital'in yeni transferi Kerem Gönlüm, sarı-kırmızılı takımla çıkacağı ilk maç için heyecanlı olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın basketbol şubesi yeni sezonun ilk çalışmalarına başladı. Basınla buluşan Galatasaray Liv Hospital takımının yeni transferlerinden Kerem Gönlüm açıklamalarda bulundu.

Taraftarla buluşacağı ilk maç için heyecanlı olduğunu söyleyen Gönlüm, "Yeni sezonda da Avrupa'da yakalanan ilk sekizden sonra bir üst seviyelere çıkmak için çalışacağız. Yeni bir takımız. Açıkçası da birlikte fazla olma şansı bulamadık. Milli takımdan yeni geldik. Şimdi hazırlıklara başladık ama pek fazla vaktimizde yok. Bu hafta bir turnuvaya katılacağız. Sonra Türkiye Kupası elemeleri var. Sezona en iyi şekilde hazır olmaya çalışacağız ama dediğim gibi pek vaktimiz yok. İnşallah yeni gelen arkadaşlarımızla kimyamız uyuşur ve güzel bir sezon geçiririz" açıklamasını yaptı.

Bu sezon Euroleague'deki hedeflerini sorduğumuz Kerem Gönlüm, "Euroleague'de geçen sene ki başarının üzerine biraz daha eklememiz lazım ki başarılı olduk sayılalım" diyerek sözlerine şöyle devam etti:

"Onun haricindeki bizi başarısız kılar. Ama gerek Ergin Abi olsun, gerekse camiamız olsun, hep beraber bunu yapmak için hazırız. İnşallah başarılı oluruz" yorumunda bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Liv Hospital Kerem Gönlüm Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title