Haberler

Kerem Bürsin, Yüzlerce Koşucuyla 5K Koştu

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda ilk kilometrelerini koşmaları için insanları motive etmek adına facebook üzerinden canlı yayında pazar koşusuna çıkan Kerem Bürsin, bu hafta ise Nike+ Run Club ile birlikte tasarladığı koşuda daha önce hiç koşmamış yüzlerce insanla birlikte ilk 5 km'lerini koştu.

Kerem Bürsin, "Just Do It Sunday" koşusu sırasında hayatının önemli bir parçası olan sporu ve onu Nike+ Run Club uygulamasında yer alan çeşitli motivasyon verici sözler, eğlenceli etiketler ile koşucuların farklı bir deneyim yaşamasını amaçlayan Nike, geçtiğimiz pazar günü düzenlenen ve Kerem Bürsin'in ev sahipliği yaptığı 5km'lik "Just Do It Sunday" koşusu ile insanları spora teşvik etmeyi amaçlıyor.

Kerem Bürsin, harekete geçiren motivasyonu nasıl sağladığını katılımcılarla paylaştı. Yüzlerce katılımcıyla beraber koşan Bürsin; "Benim hayatta başarmak istediğim en büyük hedeflerden birisi etrafımdaki insanları bir şeyleri başarabilmeleri için motive edebilmek. Motivasyon benim için çok önemli çünkü o zaman farkında oluyorsunuz ve içinizdeki savaşçı ruh harekete geçiyor, sizi hedefinize taşıyor. Tek başına değil, bunu hep birlikte yaptığınız zaman aldığınız enerjiyle her şeyi başarabilirsiniz. Sabahları güne sporla başlayarak, sporu hayatınızın bir parçası haline getirerek yaşamınızdaki değişimi başlatabilirsiniz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Nike Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title