Haberler

Kerem Bürsin Diksiyon Derslerine Başladı

Güncelleme:

Son dönemin iddialı oyuncusu Kerem Bürsin, yıllarca Amerika'da yaşadığı için bozulan Türkçesini, diksiyon eğitimi alarak düzeltecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü öğrencileri tarafından her yıl geleneksel hale getirilen "13. Yılın Yıldızları Ödül Töreni", önceki akşam Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

YILIN EN BAŞARILI FİLMİ ÖDÜLÜNÜ ALDI

Sunuculuğunu Jess Molho'nun üstlendiği gecede 5 bin yıldızlı öğrencinin oylarıyla "2014 Yılının En'leri" seçildi. 'Unutursam Fısılda' filmiyle yılın en başarılı filmi ödülünü de almaya hak kazanan Kerem Bürsin, yıllarca Amerika'da yaşadığı için bozulan Türkçesi yüzünden diksiyon eğitimi aldığını açıkladı.

"DİZİNİN YAYINDAN KALKMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Başrolünü oynadığı Şeref Meselesi dizisinin yayından kalkacağı dedikodularına "Yok öyle bir şey. Çekimlere bayağı devam ediyoruz" diyen oyuncu, kadın hayranlarının ilgisine alışmaya çalıştığını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (9)

ALİ:

KİM BU TURUNCU YA ANCAK BU APTAL ÜLKEDE BUNLARI ADAM YERİNE KOYARLAR

17
19
yanıtYanıtla
tuğba aydinmobilWeb@haberler.com:

Yakisikli kiskanmayin

7
5
yanıtYanıtla
tuğba aydinmobilWeb@haberler.com:

Ama cok yakisikli

4
7
yanıtYanıtla
..Mobil-IOS:

Harbîden yurt dışında adam yerine koyulmayan bu insanlar bizim ülkemizde şöhret olunca insan düşünmüyor değil.. Meryem üzerli bu çocuk Hadise hiç birinde yetenek yok.

3
8
yanıtYanıtla
esra yiğitMobil-ANDROID:

dizi yayından kalkmamalı

4
6
yanıtYanıtla
EGEmobilWeb@haberler.com:

şşş ses kessssss

8
1
yanıtYanıtla
insanmobilWeb@haberler.com:

Bildiğin havuç

3
2
yanıtYanıtla
sevene can feda sevmeyene elvedamobilWeb@haberler.com:

Gideri var bunun..himmm değişik

2
3
yanıtYanıtla
gizemmobilWeb@haberler.com:

Ali sende boyle tip olamayacagi icin ayrica bukadar ünlü olamayacagin icin milleti kiskanip mânâ bulma

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title