Haberler

Kepsut'tan Kısa Kısa

BALIKESİR ( AA ) - Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün, "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında, Kepsut Keçidere Ortaokulu öğrencileri huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi yetkilileri bu tür ziyaretlerin yaşlılar için çok önemli olduğunu belirterek, "Buradaki yaşlılarımız kendilerini yalnız hissetmemiş oluyorlar. Bazı yaşlılarımızın aylarca ziyaretçisi olmuyor, bu tür etkinlikler sayesinde yüzlerinde tekrardan gülümsemeler görüyoruz" dedi.

Ziyarette, huzurevi sakinleri ağırladıkları öğrencilere şeker, çikolata ikramında bulundu.

-Kepsut'ta sertifika töreni

Kepsut Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi tarafından, Mesleki Kurslar kapsamında yürütülen 'Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu'nu başarıyla tamamlayan 21 kursiyer  törenle sertifikalarını aldı.

Törene Kepsut Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Belediye Başkanı İsmail Cankul, İlçe Jandarma Kom. Volkan Ulusoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Durmuş, Gıda Tarım Müdür Vekili Adnan Emer, Orman Şefi Fatih Yılmaz, daire müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Balıkesir Kepsut Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title