Haberler

Kepez ve Aksu'da Su Kesintisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen Altınova yol yapım çalışmaları kapsamında Salı günü Kepez ve Aksu ilçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce yürütülen Altınova yol yapım çalışmaları kapsamında Salı günü Kepez ve Aksu ilçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Altınova yol yapım çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek içme suyu şebeke hattı deplasmanı nedeniyle 20 Ekim Salı Günü Kepez ve Aksu ilçelerinde bazı mahallelere su verilemeyeceği bildirildi. Açıklama şöyle devam etti: "Bu nedenden dolayı 20.10.2015 Salı günü 08.00 ile 18.00 arasında su kesintisi ve basınç düşüklüğü yaşanabilecek. Çalışmaların erken bitirilmesi halinde şebekeye su verilecek. Kepez ilçesi Altınova Düden mahallesi, Altınova Sinan mahallesi, Altınova Menderes mahallesi, Altınova Orta mahallesi, Aksu ilçesi Pınarlı mahallesi, Çamköy mahallesi, Atatürk mahallesi, Cihadiye mahallesi, Altıntaş mahallesi, Hacıaliler mahallesi, Mandırlar mahallesi ve Güzelyurt mahallerinin tamamında su kesintisi yaşanacak. Kepez ilçesi Göksu mahallesinde ise basınç düşüklüğü yaşanacak." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınova Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title