Haberler

Kepez Mahallesi Sakinlerinin Yol Tepkisi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kepez mahallesinde Dağevleri mevkiine giden yolun yaklaşık bir yıldır bozuk olduğunu belirten vatandaşlar, belediyeden yardım istedi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kepez mahallesinde Dağevleri mevkiine giden yolun yaklaşık bir yıldır bozuk olduğunu belirten vatandaşlar, belediyeden yardım istedi.

Kdz. Ereğli ilçesi Kepez mahallesine bağlı Dağevleri Mevkisine giden yolda Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından su hattı çalışmaları yaptı. Yaklaşık bir yıl önce yapılan çalışma sırasında kazılan asfaltın üzeri sadece mıcırla kapatıldı. Zaman içerisinde bozulan ve yağmurlu havalarda çamur olan yolda hem araçlar hem de mahalle sakinleri yürümekte zorluk çekiyor. Bazı noktalarda derinliği yaklaşık 30 santimetreye ulaşan çukurların oluştuğu Dağevleri yolu için vatandaşlar Kdz. Ereğli Belediyesi'nden çalışma yapmasını bekliyor.

Mahalle sakinlerinden Ferhat Yavuz, DSİ tarafından bozulan yolun yaklaşık bir yıldır yapılmadığını söyledi. Yavuz yaptığı açıklamada, "Kepez Dağevleri yolumuzda DSİ su hattı çalışması yaptı. Yaklaşık bir yıldır yol kötü bir vaziyette, yapılmadı. Halk mağdur. Yağmur yağdığı zaman çamurdan geçilmiyor. Yetkililere buradan sesleniyoruz; 'yollarımız yapılsın.' Burada araçlar sıkıntı yaşıyor. Yol güneşli havalarda tozuyor, yağmurlu havalarda ise çamur oluyor. Yol girintili çıkıntılı. Görüyorsunuz durumu. Buradan üniversite öğrencileri geçiyor. Halk yolda çamurdan yürüyemiyor. Burası belediye sınırları içerisine olmasına rağmen halen bir çalışma yok" dedi.

İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Musa Açıkgöz ise Dağevleri otobüsünün saat başı olması nedeniyle Kepez yolayrımında inip evlerine yürüyerek gittiklerini belirterek, eve varanda kadar üzerlerinin çamur içerisinde kaldığını ifade etti. Açıkgöz, "Dağevleri aracı saat başı kalktığı için diğer otobüslerle Kepez yol ayrımında inip, Dağevlerine gidiyoruz. Yollarımız bozuk. Buralarda içki içiyorlar, kavgalar oluyor. Yollarımız çamurlu. Kaç defadır belediyeye söylüyoruz, yapmıyorlar. Yol ful çamur oluyor, su basıyor buraları. Buradaki topraklar aşağı kayıyor. Bazen bizi geçsinler diye buralara tahta koyuyorlar. Üstümüz başımız çamurlanıyor. Yolun hali gördüğünüz gibi" diye konuştu.

Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan'da yolun durumunun belediye yetkilileri tarafından bilindiğini ve çalışmaların neden yapılmadını ise bilmediğini söyledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title