Haberler

Kepez'li Genç Boksörler Türkiye Şampiyonası'nda

Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenmekte olan Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda mücadele eden Kepez Belediyespor’un 3 sporcusu, ilk tur maçlarını kazanarak bir üst tura çıktı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenmekte olan Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Kepez Belediyespor'un 3 sporcusu, ilk tur maçlarını kazanarak bir üst tura çıktı.

Türkiye Boks Federasyonu ile Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Erdemli ilçesinde düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na, Kepez Belediyespor Kulübü 3 sporcu ile katıldı.

Erdemli Spor Salonu'nda gerçekleşen, 52 ilden 372 sporcunun katıldığı şampiyonanın ilk gününde ringe çıkan Kepez Belediyespor Kulübü sporcuları, 64 kiloda Sinan Yıldız, 81 kiloda Hüseyin Çağlar ve 91 kiloda Adem Furkan Avcı rakiplerini mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde 5 Ocak tarihinde başlayan Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, 12 Ocak Pazar günü yapılacak finaller ve ödül töreniyle sona erecek.

Kepez Belediyespor Kulübü Boks takımı Antrenörü Deniz Tahincioğlu, amaçlarının turnuvada şampiyon olup, Nisan ayındaki Dünya Boks Şampiyonası'na gidecek milli takıma sporcu vermek olduğunu belirterek, "Başarılı bir şampiyona geçiriyoruz. Sporcularımızın en azından finale kadar ulaşacak güçleri var. Kepez'e şampiyonluk yakışır. Desteklerinden dolayı da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür ederiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyespor Erdemli Türkiye Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title