Haberler

Kepez'in Yüzme Havuzuna İlgi Büyük

Kepez Belediyesi tarafından 2013 yılında hizmete açılan Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, 7’den 70’e herkes tarafından büyük ilgi görüyor.

Kepez Belediyesi tarafından 2013 yılında hizmete açılan Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, 7'den 70'e herkes tarafından büyük ilgi görüyor.

Kepezpark Varsak kompleksi içinde yer alan Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, yapısı, temizliği, profesyonel personeli ve imkanları ile yüzme sporunun 12 ay devam etmesini sağlıyor. Su üzerinde gerçekleşen spor ve müsabakalarında artık yapılabildiği merkez, aynı zamanda farklı alanlara hizmetleri de bir arada sunuyor. Çocuklar için birbirinden sevilen çizgi film kahramanlarının bulunduğu Masal Park, Varsak'ta vizyon filmlerinin son teknoloji ile sunulduğu Varsak Sinema Salonları, çocuklar için eğlence ve doğum günü bölümleri, büyükler için profesyonel hizmet veren fitness merkezi, çocuklar için hizmet veren etüt merkezleri ve gençlik merkezi ile yediden yetmişe herkese hitap eden bir alanın bulunduğu Kepezpark Varsak, yüzme sporunda da binlerce vatandaşa imkan sağlıyor.

Semt yüzme havuzları gün sayıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çeşitli mahallelere yüzme havuzları yaptırıyor. İnşaatı biten ve hizmete açılmak için gün sayan Dokuma Kent Parkı yanındaki 7 dönümlük alan üzerine kurulu olan tesis, bin 176 metre kare büyüklüğünde 8 kulvarlı bir havuzla hizmet verecek. Antalya'nın ilk tam olimpik havuzunun ardından şimdi de açık yüzme alanlarını Antalyalılara kazandıran Tütüncü, en önemli hedeflerinin gençlerin eğlenebileceği tesislere sahip olması olduğunu söyledi. Çeşitli mahallelerde aynı projenin uygulanacağını belirten Tütüncü, Kepez'de yüzme sporunun 12 ay yapılabildiğini söyleyerek yeni havuzların da kısa sürede hizmete açılacağının müjdesini verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Adnan Menderes Hakan Tütüncü Varsak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title