Haberler

Kepez'in 280 Koltuklu Sineması Açıldı

Kepez Belediyesi’nin, Kepez Park Varsak Kompleksi içerisinde yapımını tamamladığı sinema salonu, tanıtım seansı ile hizmete girdi.

Kepez Belediyesi'nin, Kepez Park Varsak Kompleksi içerisinde yapımını tamamladığı sinema salonu, tanıtım seansı ile hizmete girdi. Toplamda 280 koltuk kapasitesi olan sinemanın 4 salonu bulunuyor.

Kepez Belediyesi'nin, Kepez Park Varsak Kompleksi içerisinde yapımını tamamladığı sinema salonu, tanıtım seansı ile kapılarını açtı. Başkan Tütüncü ve eşi Dr Ayşe Tütüncü, tanıtım seansında sinema salonunda, belediye meclis üyelerini ve davetlileri ağırladı. Tütüncü, tesisin Kepez'in sosyal ve kültürel yaşamına önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

4 SALONU VAR

4 salondan oluşan sinemada izleyiciler, vizyondaki filmleri, sinema salonunda izleyebilecekler. Maliyeti 1 milyon 500 lira olan tesiste, ikisi 90 koltuklu, ikisi de 50 koltuklu olmak üzere 4 adet salon bulunuyor. Salonlar, belirli yaş gruplarına eğitim amaçlı filmlerin izlettirilebilecek. Kamera yardımıyla bir salonda yapılacak olan seminer, diğer salonlarda da canlı olarak izlenebilecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Ayşe Tütüncü Varsak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title