Haberler

Kepez'e Tapu Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Vakıflar Meclisi, Gazi ile bazı mahallelerimizde 5 bine yakın hak sahibinin, tapu özlemini giderecek Kepez tarihinin en büyük takas işlemini onayladı" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Vakıflar Meclisi, Gazi ile bazı mahallelerimizde 5 bine yakın hak sahibinin, tapu özlemini giderecek Kepez tarihinin en büyük takas işlemini onayladı" dedi.

Tütüncü, Gazi Mahallesi'nde düzenlenen açık hava toplantısında, son bir yılda mahalleye yaptıkları hizmetleri anlattı ve yeni hizmetlerin müjdesini verdi. Gazi Mahallesi'ne birçok alanda yatırım yaptıklarını ve mahallenin sorunlarını bir bir çözdüklerini belirten Tütüncü, şöyle konuştu:

"1. etap toplu konutların tapularını verdik. Konutların etrafındaki dar ve asfaltsız olan yolları genişlettik ve yolların asfaltını ve kaldırımını yaptık.  Mahallenin semt pazarı yoktu. Mahalleye güzel bir semt pazarı yeri kazandırdık. 8 bin metrekarelik güzel bir park yaparak, mahallemize armağan ettik. Siteleriyle parklarıyla yollarıyla okullarıyla kaldırımıyla sosyal donatılarıyla ve nice güzel eserlerle 6 yıl evvelki Gazi Mahallesi'nin yerine yepyeni bir Gazi Mahallesi kuruldu."

"23 milyon liralık bir takas gerçekleşti"

Takası yapılamayan vakıf arazilerinin problemini çözme sözü verdiklerini hatırlatan Tütüncü, "Vakıflar Meclisi, Gazi ile bazı mahallelerimizde 5 bine yakın hak sahibinin, tapu özlemini giderecek Kepez tarihinin en büyük takas işlemini onayladı. Tam 23 milyon liralık bir takas gerçekleşti. Böylece vakıf arazilerini, Hazine mülkiyetine geçirerek, hak sahiplerine belli bir ücret karşılığında tapu vermek mümkün hale geldi" diye konuştu.

Tütüncü, Sütçüler Devlet Hastanesinin, Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak 29 Ekim'de hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

Açık hava toplantısına AK Parti Antalya Milletvekili adayları Mustafa Köse, Hakkı Beşkazalı, eski futbolcu Tanju Çolak, belediye meclis üyeleri ile bazı mahalle muhtarları da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Tütüncü Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title