Haberler

Kepez'e Kalıcı ve Büyük Hasta Konuk Evi

Kepez Belediye Bakanı Hakan Tütüncü, kiralık bir binada hizmet veren 32 yataklı hasta ve hasta yakınları konuk evi için 100-130 yatak kapasiteli modern bir tesis inşa edeceklerini söyledi.

Kepez Belediye Bakanı Hakan Tütüncü, kiralık bir binada hizmet veren 32 yataklı hasta ve hasta yakınları konuk evi için 100-130 yatak kapasiteli modern bir tesis inşa edeceklerini söyledi.

Kepez Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısı Başkan Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 22 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kepez Belediyesi, ilçe sınırlarındaki mevcut yapılaşmalarda yol güzergahında ve kaldırımlarda görüntü kirliliğinin önüne geçilebilmesi, kente görsel bir kimlik kazandırılabilmesi ve kışın yağmurdan, yazın ise güneşten korunmak amacıyla gölgelik yapımıyla ilgili standartları belirleyen bir şartname hazırladı. Bu konuda hazırlanan İmar Komisyonu'nun uygundur raporunu oy birliğiyle meclisinin onayından geçti.

164 HAK SAHİBİNE TAPU

Meclis, Çamlıbel, Esentepe, Erenköy, Kazımkarabekir, Çankaya, Gazi, Güneş, Fatih ve Şafak mahallelerinde 60 hak sahibine tapu tahsisi yapılması için Encümene yetki verilmesi isteğini oy birliği ile onayladı. Yine çeşitli mahallelerde bulunan 104 adet belediye hissesinin, hissedarlara tahsisinin yapılması talebini de Meclis, oy birliği kabul etti.

HASTA VE HASTA YAKINLARI KONUK EVİ

Kepez Belediyesi'nin, 2016 yatırım programında yer alan hasta ve hasta yakınları konuk evinin imar planıyla ilgili altlığı da mecliste görüşüldü. Meclis, tesisin yapılacağı Ahatlı Mahallesi'ndeki parselin belediye sosyal tesis alanına dönüştürülmesine yönelik hazırlanan 1\1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonunu oy birliği ile kabul etme kararını aldı.

KONUKEVİ KALICI HALE GELİYOR

Başkan Hakan Tütüncü, hasta ve hasta yakınları konukevinin, Kültür Mahallesi'nde kiralık bir binada 6 yıldır hizmet verdiğini söyledi. 32 yataklı tesisin, talebi karşılayamadığına işaret eden Tütüncü, "Konukevinin yatak kapasitesini 100-130 yatağa çıkarım istiyoruz. Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi, oy için yapılan bir hizmet değildir. Antalya'ya gelen ve hastanelerde şifa arayan, kalacak yeri olmayan vatandaşlarımızın otel konforunda konaklayabildiği bir iyilik hizmetidir. Şu an kira olan bir binada hizmet veriyoruz. Kiradan çıkacağız ve daha büyük ve modern tesise sahip olacağız" açıklamasını yaptı.

Başkan Hakan Tütüncü, hasta ve hasta yakınları konukevinin yeni binasının temelini, bu yıl içerisinde atmayı planladıklarını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title