Haberler

Kepez'e 3 Yeni Okul Geliyor

Kepez ilçesine, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde 3 yeni okulun daha açılacağı bildirildi.

Kepez ilçesine, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde 3 yeni okulun daha açılacağı bildirildi.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 100 binden fazla öğrencinin eğitim gördüğü Kepez'de, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde Çamlıbel Anadolu Lisesi, Spor Lisesi ve 24 derslikli ilköğretim okulunun açılacağı kaydedildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ince işçiliği devam eden okulların önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde açılacağını belirterek, şu bilgileri verdi:

"2B problemi ortadan kalkınca eğitim yatırımları sorunun çözüldüğü mahallelerde yapılabilir hale geldi. 2B sıkıntısından kurtardığımız Fevzi Çakmak Mahallesi'ne 100 kişilik pansiyonu olan 16 derslikli Spor Lisesi, 24 derslikli ilkokul ve ortaokul, Çamlıbel Mahallesi'ne de 24 derslikli lise kazandırdık. Bu mahallelerimizde vatandaşlarımız yavrularını uzak noktalardaki okullara gönderiyorlardı. Bu iyi bir şey değildi. Şimdi çocuklarımız kendi bölgelerinde eğitim alabilecek. Okullarımız Kepez'e hayırlı olsun."

Kaynak: AA / Yerel

Çamlıbel Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title