Haberler

Kepez Devlet Hastanesine Yeni Yollar

Kepez Belediyesi, ilçenin en önemli yatırımlarından biri olan 350 yataklı devlet hastanesinin oluşturacağı trafik yoğunluğunu dikkate alarak, bölgeye ulaşımı sağlayan yolları yeniliyor.

Kepez Belediyesi, ilçenin en önemli yatırımlarından biri olan 350 yataklı devlet hastanesinin oluşturacağı trafik yoğunluğunu dikkate alarak, bölgeye ulaşımı sağlayan yolları yeniliyor.

Kepez'in Sütçüler bölgesine inşa edilen ve hizmet vermeye başlayan Kepez Devlet Hastanesi'ni, çevresinde kapalı olan imar yolları geçtiğimiz yıllarda açılmıştı.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir önceki yıl da Türkiye'nin ilk akıllı hastanesine ulaşımı sağlayan 15 Temmuz Şehitler Caddesi'nin asfaltını yenilemişti. 15 Temmuz Şehitler Caddesi ile kesişen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Caddesi'nin asfaltı ve kaldırımı da alt yapı çalışmasının tamamlanmasının ardından yeniden yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, caddenin 800 metrelik bölümünde 6 bin ton sıcak asfalt, 4 bin metrekare de kaldırım çalışması gerçekleştirecek. Yolun orta refüjü daraltılarak yol genişletilecek.

Hastanenin acil servis girişine ulaşımı sağlamak için 15 Temmuz Caddesi'nden yeni bir yol açıldı. Asfaltlanacak olan acil servis girişi yolunun yanında ise ambülanslar için otopark alanı da oluşturulacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastaneye ulaşımı kolaylaştıracak olan yol çalışmalarını kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Sütçüler Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
title