Haberler

Kepez'den Demokrasi Nöbetine Tam Destek

15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan demokrasi nöbetine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve meclis üyeleri de destek verdi.

15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan demokrasi nöbetine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve meclis üyeleri de destek verdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda sürdürülen demokrasi nöbetine Kepez'den de destek geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere yüzlerce Kepezli vatandaş, demokrasi nöbeti için meydana akın etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden nöbette dualar ve ilahiler okunurken, Tütüncü'nün şiiri vatandaşlardan ayakta alkışlandı.

"Desteğimize devam edeceğiz"

İstek üzerine mikrofonu alan Tütüncü, Sezai Karakoç'un 'Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine' şiirini canlı olarak binlerce vatandaşın bulunduğu Cumhuriyet Meydanında okudu. Tütüncü, hainlerin planları tamamıyla sona erene kadar demokrasi nöbeti için Kepez yönetimi olarak meydanlarda olacaklarını söyledi. Diğer taraftan meydanda Kepez Belediyesi'nin ikram çeşmelerinden sıcak çorba ve soğuk Osmanlı şerbeti ikramı vatandaşların hizmetine sunuldu. Tütüncü, ikramlarıyla, yönetim, personel ve vatandaşlarıyla sonuna kadar nöbete devam edeceklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title