Haberler

Kepez'de Vatandaş Hizmeti Yerinde Görecek

Kepez Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşlara yerinde tanıtacak bir projeye imza atıyor.

Kepez Belediyesi, gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşlara yerinde tanıtacak bir projeye imza atıyor.

Antalya'nın Kepez ilçesi kültürden sanata, sağlıktan spora farklı alanlarda gerçekleştirilen yatırımlarla adını ulusal düzeyde konuşulan bir noktaya taşıdı. Semt spor sahaları, alanında ilk olan yüzme havuzları, huzurevi, kreş binaları, sağlık merkezleri ve macera parkurlarının bulunduğu parklar gibi farklı alanlarda onlarca projenin hayata geçtiği Kepez'de, hizmetler vatandaşla buluşturuluyor. Haftanın belli günleri belli mahallelerden sağlanacak katılımlar ile belediye hizmetleri tanıtılacak. Hizmetleri tanıtan bir rehberin bulunacağı hizmet tanıtım turları ile Kepezli vatandaşlar hayata geçen ve yapımı devam eden eserleri yerinde görerek bilgi sahibi olacak. Her biri önemli bir ilk olarak ilçeye kazandırılan eserler, bu kez en detaylı şekliyle vatandaşlara aktarılacak. Yediden yetmişe herkese göre bir faaliyetin ve hizmetin sunulduğu bölgede vatandaşlar imkanları ve eserleri görerek takip etmek istedikleri projeye yönlendirilecek.

Şehre kazandırdıkları yenilikleri bu kez yerinde anlatacaklarını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet tanıtım turları ile vatandaşların yeni eserler hakkında daha fazla bilgi edinebileceklerini ve hem devam eden hem de yeni projeler için bunun önemli katkıları olacağını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title