Haberler

Kepez'de Temizlik İşçilerine Zam Müjdesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Temizlik İşleri Müdürlüğünün taşeron çalışanlarına zam ve ikramiye müjdesi verdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Temizlik İşleri Müdürlüğünün taşeron çalışanlarına zam ve ikramiye müjdesi verdi.

Kepez Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla Temizlik İşleri Müdürlüğünün, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki şantiyesinde bir araya geldi.

Toplantıya, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve Meclis üyeleri de katıldı.

Burada bir konuşma yapan Tütüncü, belediye çalışanlarıyla özel bir ortamı paylaşmayı ve onlarla yol arkadaşı olmayı yönetim anlayışlarının merkezine yerleştirdiklerine işaret etti.

Tütüncü, "Çalışanlarımızla hiçbir zaman başkancılık oynamadım. Her zaman personelimizin arkadaşı, dostu olmayı hedefledim. ve Kepez'in dört bir yanındaki eserlerimiz, ortaya koyduğumuz başarılar, hizmetlerde ulaştığımız seviye ve kalite hep bu kollektif anlayışta hareket etmemizin neticesidir. Eğer bugün Kepez'in dört bir tarafında belediyemizden yüzde 80'ler seviyesinde bir memnuniyet varsa bu başarı aile mantığı ile işe yaklaşmamızın neticesinde olmuştur. Bütün çalışanlarımızı Kepez'de huzur dolu bir ortamı oluşturduklarından dolayı kutluyorum." ifadesinde bulundu.

Temizlik İşleri Müdürlüğünün taşeron işçilerine maaş müjdesi veren Tütüncü, şunları kaydetti:

"Katı atık toplama, süpürme hizmet alımı ihalemizden sonra eylül ve ekim ayı gibi yeni dönem sözleşmemizi imzalayacağız. Yenilenen sözleşme döneminde Temizlik İşleri Müdürlüğündeki taşeron çalışanlarımız maaşlarını zamlı ve yüksek alacaklar. Her işçimize en az 200 lira artı maaş ilavesi yapacağız. Yeni sözleşme ile en düşük maaş 1600 TL olacak. Taşeron çalışanlarımıza Ramazan Bayramı'nda 400 TL, Kurban Bayramı'nda ise 600 TL toplamda ise 1000 TL ikramiye ödemesi de yapacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Tütüncü AK Parti Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title