Haberler

Kepez'de Semt Pazar Yeri İncelemesi

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yukarı mahallelerden Kepez’e pazar yeri yapımı için incelemelerde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yukarı mahallelerden Kepez'e pazar yeri yapımı için incelemelerde bulundu.

Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Kepez Mahallesi'ne giden Başkan Palancıoğlu, muhtar Bahri Gedikbaş, mahalle sakinleri ve pazarcılar tarafından karşılandı. Mahalle meydanında ve çevresinde incelemelerde bulunan Başkan Palancıoğlu, pazarcılarla da sohbet etti. Kepez'e yakışır modern bir pazar yeri yapmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Palancıoğlu, "Her mahallemiz bizim için önemli. Özellikle bize bağlanan yeni mahallelerimizin kalkınması, gelişmesi ve şehir merkeziyle arasındaki farkın kapanarak aynı hizmeti alabilmesi için çalışıyoruz. Bu kapsamda Kepez Mahallemize modern ve planlı bir pazar yeri için incelemelerde bulunduk ve buna uygun şekilde projemizi hazırlayarak hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Başkan Palancıoğlu, pazar yeri yapımının yanında Kepez mahalle meydanında da peyzaj düzenlemesi yaparak modern bir görünüme kavuşturacaklarını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talas Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title