Haberler

Kepez'de Modern Tesislerde Spor Eğitimi

Kepez Belediyesinin spor alanında yaptığı yatırımlarla yetenekli gençlerin spora kazandırılması hedefleniyor.

Kepez Belediyesinin spor alanında yaptığı yatırımlarla yetenekli gençlerin spora kazandırılması hedefleniyor.

Kepez Belediyesinden yapılan açıklamada, ilçede gerçekleştirilen yeniliklerin spor alanında da gözle görülür bir farkı ortaya koyduğu belirtildi.

Spor salonları, semt spor sahaları, yaz spor okulları, kış spor okulları, futbol, basketbol ve voleybol taramaları ile geleceğin profesyonel sporcularının Kepez'de yetiştiği belirtilen açıklamada, spor okullarında futbol, basketbol, tenis, voleybol, karate, tekvando, boks ve güreş gibi farklı spor alanlarında binlerce genç sporcunun yeteneklerinin keşfedilerek geleceğin yıldızı olma yolunda ilerledikleri kaydedildi.

Genç sporcuların, uzman antrenörler tarafından seçtikleri spor dalında eğitim gördüğü vurgulanan açıklamada, şöyle devam etti:

"Belediyenin ilçeye kazandırdığı spor salonlarında ve Antalya'nın ilk tam olimpik yüzme havuzunda yaz, kış devam eden spor okulları, modern tesislerde öğrencilere hizmet veriyor. Etüt merkezleri ile derslerine daha iyi çalışan gençlerin beden sağlığı da son derece modern spor merkezleri ile sağlanıyor. Kötü alışkanlıklardan spor, sanat ve eğitimle uzaklaştırılan gençlerin, yeteneklerini keşfederek uzmanlaşırken, yetişkinler de havuz ve spor sahalarının keyfini sürüyor. Yediden yetmişe her vatandaşa hitap eden tesisleri ile yılın 12 ayı sporun ön planda olduğu Kepez'de taramalar ile çok sayıda spor dalında binlerce genç keşfedilerek, profesyonel sporcu olma yolunda adım atıyor. Yeni arkadaşlar edinerek sosyalleşen öğrenciler, aynı zamanda modern tesislerde uzman antrenörlerden dersler alıyor."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise yaz, kış devam eden spor okulları ile ilçedeki çocuklara, 12 ay modern tesislerde spor yapma imkanı sunduklarını belirterek, farklı yaş ve meslek gruplarından binlerce vatandaşa sunulan hizmetlerle Kepez'i sporun merkezi olma yolunda ilerletmek için çalıştıklarını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Kepez Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title