Haberler

Kepez'de Kuzeyden Esintiler

Antalya Devlet Opera ve Balesi, Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde her ay ücretsiz olarak sahnelediği konserlerin sonuncusu olan “Kuzeyden Esintiler”i 30 Nisan’da gerçekleştirecek.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde her ay ücretsiz olarak sahnelediği konserlerin sonuncusu olan "Kuzeyden Esintiler"i 30 Nisan'da gerçekleştirecek.

Orkestra şefi Ömer Yöndem'in yönetiminde gerçekleştirilecek konserde solist olarak sahne alacak keman sanatçıları Demet Emen ve Fahrettin Arda'ya Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası eşlik edecekler.

J.S.BACH'ın eserlerinin Barok arşe ile yorumlanacağı konserde J.S.Bach'ın "Concerto for two Violins D minor", B. Bartok'un "Rumenian Folk Dances", J. Sıbelıus'un "Valse Triste", E. Grıeg'in "Peer Gynt Suit", A. Dvorak'ın "Slavonic Dance No: 10" ve Z. Cerkin'in "Sevdana" adlı eserleri seslendirilecek. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title