Haberler

Kepez'de İngilizce Seferberliği

Kepez Belediye, ilçedeki İngilizce öğretmenlerine yönelik ‘kolay İngilizce öğretme teknikleri” semineri düzenleniyor.

Kepez Belediye, ilçedeki İngilizce öğretmenlerine yönelik 'kolay İngilizce öğretme teknikleri" semineri düzenleniyor.

'Kolay İngilizce öğretme teknikleri" semineri, Kepez Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Leo Yabancı Diller Kulübü işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde, 2. düzenlenen seminer, dil uzmanı Levent Erdem Ovat tarafından veriliyor.

Seminerlere, ilçedeki okulların ve Kepez Belediyesi'nin etüt merkezinin İngilizce öğretmenleri katılıyor. İlçedeki tüm İngilizce öğretmenlerine seminer verilmesinden sonra 'kolay İngilizce öğretme teknikleri'ne yönelik kurs açılacak. Turgut Özal Spor Salonu'nda, ücretsiz olarak verilecek kursta, öğretmenler, hızlı ve kolay İngilizce öğretme tekniği ile ilgili eğitim dil uzmanı Levent Erdem Ovat'tan alacaklar.

İngilizce öğretme tekniklerini anlatan dil uzmanı Levent Erdem Ovat, "Proje, Hakan Tütüncü'nün eseridir. Büyük bir cesaretle elini taşın altına koyduğu için kendisine teşekkür ederim. Seminerlerin ardından açılacak olan kursta, öğretmenlerimiz hem hızlı İngilizce öğrenme tekniklerini öğrenecek hem de bu tekniği öğrencilerine anlatabilecekler" dedi.

BU İŞE GÖNÜL KOYDUM

Seminere katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, kolay İngilizce öğretme ve öğrenme projesi ile hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin kazançlı çıkacağını söyledi. Bu proje ile daha çok çocuğa İngilizce öğretmeyi arzu ettiklerinin altını çizen Tütüncü, "Hiç şüphe yok ki, hepiniz çok iyi İngilizce biliyorsunuz. Şüphe yok ki, hepiniz çok iyi İngilizce öğretmenlerisiniz. Onda bir tereddüdüm yok ama zaman zaman meselelere farklı noktalardan bakmak, bize farklı ufukların kapılarını aralayabilir. Bu işe gönül koydum, biraz daha fazla kişiye İngilizce öğretebilmenin artık derdini taşıyan bir belediye başkanı olarak, farklı çalışmalar yapmanın arzusu içerisindeyim. Çok güzel etüt merkezlerimiz, meslek edindirme kurs merkezlerimiz var. Buralarda eğitimcilerimizi eğiterek, basitleştirilmiş teknikle daha fazla insana İngilizce öğretebiliriz."

Kurs açılacak

Başkan Tütünü, müracaatların tamamlanmasından sonra kolay İngilizce öğretme tekniği kursunu açacaklarını sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Kepez Belediyesi Erdem Bayazıt Hakan Tütüncü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title