Haberler

Kepez'de Çocuklar İçin Tiyatro Gösterisi

Kepez Belediye Tiyatrosu tarafından, çocuklar için haftanın iki günü "Sinbad" adlı oyun sahneleniyor.

Kepez Belediye Tiyatrosu tarafından, çocuklar için haftanın iki günü "Sinbad" adlı oyun sahneleniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, her yıl farklı oyunlar sahneleyen Kepez Belediye Tiyatrosu, bu yıl çocuklar için Sinbad'ı hazırladı.

Genel Sanat Yönetmenliğini Abdullah Sürekli'nin yaptığı, Yiğit Sürekli'nin uyarladığı ve yönetmenliğini Aylin Arslan Özgültekin'in gerçekleştirdiği oyun, sezon açılışını ekim ayında gerçekleştirdi.

Sezon açılışından bu yana Kepez'de eğitim gören anaokul ve ilkokul öğrencilerinden oluşan toplam 7 binden fazla seyirciye ulaşan oyun, büyük ilgi gördü.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda, Bağdat'ta annesi ile yaşayan Sinbad'ın pazar yerine ekmek satmaya gittiği bir gün başlayan macerasından, Kaptan Sinbad'ın korsanlarla olan savaşına kadar eğlenceli ve heyecanlı bir olay örgüsü anlatılıyor.

Sinbad oyunu her çarşamba ve cumartesi günleri sahnelenecek, çocukların salona ulaşımı Belediye tarafından sağlanacak.

Kaynak: AA / Güncel

Kepez Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title