Haberler

Kepez'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sathi kaplama asfalt çalışmalarına başladı.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sathi kaplama asfalt çalışmalarına başladı.

Sathi kaplama asfalt çalışmasının, geçtiğimiz yıl hizmete açılan ve alt yapısı sağlamlaşan yeni yollarda gerçekleştirildiğini belirtilirken, bu sezon, 125 kilometre uzunluğunda, 5 milyon lira değerinde sathi kaplama asfalt yapılacağı bildirildi. Asfaltlanacak mahalleler ise, Kızıllı, Kirişçiler, Odabaşı, Başköy, Duacı, Gaziler, Ünsal, Göksu, Habibler, Göçerler, Fevzi Çakmak, Baraj, Gazi, Altıayak, Sütçüler, Mehmet Akif Ersoy, Altınova Düden, Varsak Karşıyaka, Ayanoğlu, Hüsnü Karakaş, Şelale, Zeytinlik, Demirel, Güneş, Duraliler ve Avni Tolunay mahalleleri olarak açıklandı.

Toplam 125 kilometre uzunluğundaki yola sathi kaplama asfalt döküleceği, çalışmalarda 2 bin 500 ton bitüm(zemin kaplama), 30 bin mıcır, 400 bin litre gaz yağı ve 40 bin ton filler kullanılacağı ifade edildi. 125 kilometre sathi kaplama asfaltın maliyetinin ise 5 milyon lira olacağı kaydedildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de sathi kaplama asfalt sezonunun mahallelere hayırlı olmasını dilerken, Ramazan ayında, sıcak altında yolları asfaltlayan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına da teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Habipler Başköy Göksu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title