Haberler

Kepez'de 277 Çocuğa Toplu Doğum Günü Kutlaması

Kepez Belediyesinin ilçede açtığı spor okulları ile etüt merkezlerinde eğitim gören 277 çocuğa, toplu doğum günü kutlaması yapıldı.

Kepez Belediyesinin ilçede açtığı spor okulları ile etüt merkezlerinde eğitim gören 277 çocuğa, toplu doğum günü kutlaması yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Turgut Özal Spor Salonu fuayesinde gerçekleştirilen geleneksel kutlamaya, eylül ve ekim aylarında dünyaya gelmiş çocuklar ile velileri katıldı.

Etkinlikte kutlama alanı süslendi, canlı müzik eşliğinde dev yaş pastalar kesildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, programda yaptığı konuşmada, belediye olarak her ay hem spor okullarında hem de etüt merkezlerinde eğitim gören öğrencilere böylesi etkinlikler düzenleyip mutlulukları paylaştıklarını belirtti.

"Önemli olan sevinçleri paylaşabilmek, aileden biri olabilmektir." ifadesini kullanan Tütüncü, şöyle devam etti:

"İşte biz bunu yapma gayretindeyiz. Tek derdimiz, sizin mutluluklarınızı daha da büyütebilmektir. Bunun için çalışıyor ve çabalıyoruz. Daha güzel günlerde inşallah yine birlikte olacağız. Çocuklarımıza mutlu, sağlıklı, bereketli bir ömür diliyorum. Vatanına, milletine ve anne ile babalarına faydalı birer birey olmalarını temenni ediyorum."

Çocuklarla pasta kesen, aileleriyle fotoğraf çektiren Tütüncü, Kepez Belediyespor ile Park Antalya Gençlik takımları arasında oynanan bayanlar voleybol ikinci lig maçını da izledi.

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Tütüncü Turgut Özal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title