Haberler

Kepez'de 215 Öğrenciye Yaş Günü Kutlaması

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Okulları’nda eğitim gören, Ocak, Şubat ve Mart ayı doğumlu öğrenciler için düzenlenen geleneksel yaş günü kutlamasına katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Okulları'nda eğitim gören, Ocak, Şubat ve Mart ayı doğumlu öğrenciler için düzenlenen geleneksel yaş günü kutlamasına katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi Spor Okulları'nda eğitim gören Ocak, Şubat ve Mart ayı doğumlu 215 öğrenci için Turgut Özal Spor Salonu'nda düzenlenen doğum günü kutlamasına katıldı. Antalya'nın en büyük spor okulu olan Kepez Belediyesi Spor Okulu'nda öğrencilerle birlikte olan Başkan Tütüncü, çocuklarla doğum günü pastasını beraber kesti.

Öğrencilerin doğum günleri sevinçlerine ortak olan Başkan Tütüncü, "Çocuklar, hepinize güzel bir gelecek diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olacağı iyi bir gelecek diliyorum. Velilerin, yarınlarda yavrularıyla iftihar edecekleri bir gelecek olsun. Sizinle olmaktan büyük bir gurur duyuyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Tütüncü, öğrenci ve velilerle önce toplu, sonra ise tek tek fotoğraf çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Turgut Özal Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title