Haberler

Kepez'de 1000 Kişilik İftar

Çanakkale’nin Kepez Beldesi’nde Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak hazırlanan iftar yemeği yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla TOKİ Camii’nde gerçekleşti.

Çanakkale'nin Kepez Beldesi'nde Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak hazırlanan iftar yemeği yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla TOKİ Camii'nde gerçekleşti. Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan düzenleyecekleri 20 iftar programıyla yaklaşık 30 bin vatandaşı bir araya getireceklerini ifade etti.

Çanakkale'nin Kepez Beldesi'nde Ramazan ayında her yıl geleneksel olarak hazırlanan iftar yemeği yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla devam etti. TOKİ Camii'nde gerçekleşen iftar yemeği CHP'li Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve yaklaşık 1000 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Edilen dua ve ezanın okunmasıyla birlikte iftara katılanlar oruçlarını açtı. Sokak iftarlarının 6. Yılında olduklarını belirten Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, "iftar yemeklerimizde ikinci nokta olan Hamidiye Mahallesi TOKİ 960 bölgesindeyiz. Buradaki iftarımızın da üçüncü günündeyiz. Hafta sonuna kadar burada kalacağız" şeklinde konuştu.

'30 bin kişiyle buluşmuş olacağız'

Ramazanın ülkeye ve insanlara hayırlar getirmesi dileğiyle herkesin mübarek Ramazanını kutlayan Başkan Mutan "Bu sene yaklaşık 20 iftar olacak. Ortalama 1000-1500 kişiyle buluşuyoruz her iftarda. 30 bin kişiyle buluşmuş olacağız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Faruk Mutan Çanakkale Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title